HOROSKOP UTICAJA I UŽIVANJA: Ovaj znak Zodijaka biće na vrhu sveta tokom aprila!

Svi blagoslovi slivaju se upravo na one rođene u ovom znaku horoskopa!

Došlo je vaših 5 minuta, ako ste rođeni u znaku ili podznaku Ribe, piše Lovesensa.

Do 28. aprila, Venera je u vašem znaku i imaćete osećaj da ste na vrhu sveta. S lakoćom privlačite pažnju ali sve što pozitivno utiče na vaše samopouzdanje će vam pomoći da maksimalno iskoristite ovaj uzbudljiv period.

Horoskop otkriva budućnost ljubavi i strasti: šta nam donosi povratak Venere u direktan hod...

Sada ostatak sveta govori vaš jezik ljubavi. Uvećaćete svoj lični uticaj svojim šarmom, kooperativnošću i ljupkošću. Vaš ljubavni status će napredovati.

Ovo je strastveno vreme. Do 21. aprila Mars unosi živost i strast u vašu komunikaciju sa drugima. Snagom uma i komunikativnošću ostvarujete svoje želje. Do 26. aprila položaj Meseca naglašava senzualna zadovoljstva i vreme je idealno da otkrijete šta vam pričinjava najveće zadovoljstvo i šta vam pruža najveći osećaj udobnosti. Ova otkrića će doprineti razvoju vašeg samopouzdanja što će vam omogućiti da se povezujete sa partnerom još intimnije i iskrenije.

HOROSKOP OTKRIVA TAJNE LJUBAVI: Ovaj znak Zodijaka rizikuje preljubu do kraja meseca...

Udobno, toplo okruženje vam povećava želju za ljubavlju i čini da se osećate veoma mazno i erotično. Najviše vas privlače tihi, intimni trenuci puni topline koji vam donose emotivni preporod.

Izvor: Lovesensa

Priredila: T. G.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.