Horoskop - uskoro nas očekuje pun Mesec u znaku Device: njegova energija donosi nevolje, ali i dobru sudbinu (9. mart 2020.)

Horoskop - evo kakvu zavodničku i mračnu energiju donosi pun Mesec u Devici!

Pun Mesec ulazi u znak Device i ispuniće vas radošću i pozitivnom energijom, ali neke lekcijećete ovoga puta moraćete da naučite i prevaziđete, piše Lovesensa.

Ovaj pun Mesec u sudaru je sa Neptunom, pa će se mnogima u životu dogoditi previranja, konfuizija i skandali. Ovakav položaj planeta uticaće na zdravlje i raspoloženje, a naročito će se javiti određeni strahovi.

Prolećni horoksop za 2020. godinu: Blizanci lako rešavaju probleme, a Jarac će biti najsrećniji znak ovog prolećaProlećni horoksop za 2020. godinu: Blizanci lako rešavaju probleme, a Jarac će biti najsrećniji znak ovog prolećaŠta će sudbina vašem znaku Zodijaka doneti ovog proleća...

Ipak, nije sve tako mračno, jer pun Mesec istovremeno kreira trigon sa Jupiterom i donosi dobru sudbinu, nadu i poverenje. Takođe, sekstil Jupitera i Neptuna donosi spiritualnu energiju i promoviše sve dobre strane punog Meseca.

Dok Neptun u dodiru sa punim Mesecom stvara strahove, mi polako učimo iz njih i testiramo svoju snagu i moć, da bi se uz podršku Jupitera ovih strahova zauvek oslobodili.

Pun Mesec u znaku Device doneće le osećaj da će sve biti u redu. Imaćete nadu i veru u bolje dane, a to će vas motivisati da napravite nešto više od svog života.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.