Horoskop - očekuje nas pomračenje punog Meseca: evo koje stvari treba da izbegnete (21. januar 2019.)

Horoskop otkriva kakve turbulencije nas očekuju za pomračenje punog Meseca...

Ovaj period za vreme pomračenja  Meseca, par dana pre ili posle mogu se dugo pamtiti i nikako nije zanemarljiv period. Kako je Merkur i Pluton iz Jarca u negativnom aspektu sa Uranom iz Ovna, onda to kod mnogih osoba može izazvati iznenadne i neočekivane događaje kao što su: strahovi, nervoza, očaj, unutrašnji problemi i neprilagođavanje. U ovom periodu se preporučuje, ma šta god da se desi, da treba biti otvoren da se prihvate stvari takve kakve jesu i pokušate da se prilagodite novonastaloj situaciji.

Venera će biti u kvadratu sa Neptunom pa i tu treba obratiti pažnju na neke prevare i obmane. Koliko god da nam se činilo da je ovaj period crn, mi imamo i podršku srećnih okolnosti tako da pojedinim osobama može doneti hrabrost, borbenost, istrajnost a neke osobe mogu postati i jako bogate preko noći. Sada je jako bitno biti miran, istrajan i prihvatiti stvari kakve jesu. Evo kako pojedinačni znaci mogu proći ovo pomračenje Meseca i koja životna polja aspektuje pomračenje.

OVAN

Kod vas se može dešavati u polju porodice, novih početaka, ljubavi, dece i zabave. Kako je vaš vladar Mars u vašem znaku sve do 14. februara, onda treba da se čuvate ishitrenih odluka i nestrpljivosti. Ne isterujte pravdu i ne ulazite u konflikt.

Devicu očekuje divna ljubavna priča, a Bika dobre promene: godišnji horoskop za podznake u 2019. godiniDevicu očekuje divna ljubavna priča, a Bika dobre promene: godišnji horoskop za podznake u 2019. godiniGodišnji horoskop za podznake: da li će se vama otvoriti vrata sreće u 2019. godini!

BIK

Kod vas se dešava u vašem trećem polju i četvrtom, što vam daje razmišljanje o kući, novim počecima, šta i kako da uradite, šta je pametno. Šta god da vam padalo na pamet: preseljenje, putovanje, neka prodaja ili da se osećate razočarano, sve to odložite i pomerite odluke od sredine februara.

BLIZANCI

Kod vas se pokreću misli na drugo i treće polje, što vas testira na polju finansija i kraćih putovanja, druženja i pregovora o finansijama. Pojedine osobe će imati i emotivna ispoljavanja sa svojom braćom, sestrama ili sređivanje neke papirologije, što može biti sada dosta jasno pa razmislite o odluci.

RAK

Kako ste vi Mesečevo dete, tako kod vas svaka mena Meseca napravi neki bitan emotivni preokret. I ovog puta se može desiti da vas najpre uhvate strah i panika, a da posle shvatite da to tako prosto mora biti i krenete dalje. Sada se može raditi o vašoj psihi i vašim finansijama koje uvek nedostaju za nešto da bi se ispunio vaš cilj.

LAV

Kod vas se dešava u vašoj psihi i vašim emocijama koje sada mogu da se ispolje kako u pozitivnom, tako i u negativnom kontekstu. Pojedini Lavovi razrešavaju svoje partnerske odnose, kako poslovne, tako i emotivne, pa je preporučljivo da se ipak malo strpite i da ne donosite odluku vođeni emocijama već razumom.

DEVICA

Kod vas se dešava u vašem partnerskom odnosu i finansijama pa će se tu skoncentrisati energija misli i osećanja. Kako je Merkur u Jarcu, mnoge Device baš sada mogu imati priliku za bitnu komunikaciju i završetak nečega što je njima bitno u životu. Iako vam je Merkur naklonjen, ne donosite bitne odluke.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.