Horoskop - uskoro na nebu magija punog Meseca u Blizancima: evo koji znakovi treba da budu oprezni (23. novembar 2018.)

Pun Mesec simbolizuje kraj jednog ciklusa, a njegova magija u znaku Blizanaca učiniće da sve što poželite zavisi od dobre komunikacije! Evo šta nas očekuje 23. novembra 2018. godine...

Pun Mesec u Blizancima, 23. novembra, u prvi plan donosi temu komunikacije...

Ako puno vremena provodite na društvenim mrežama, zapitajte se koliko vam je to stvarno korisno i čini li vas to srećnima.

Godišnji horoskop otkriva koga prati srećna zvezda: ove znakove očekuje lepši život u 2019. godiniGodišnji horoskop otkriva koga prati srećna zvezda: ove znakove očekuje lepši život u 2019. godiniGodišnji horoskop otkriva - evo ko će imati sreće na polju ljubav, posla i zdravlja u 2019. godini!

Blizanci, Vaga i Vodolija imaju precizan uvid u trenutnu stvarnost, a to mogu iskoristiti da poboljšaju ljubavne odnose i provere jesu li na pravom putu ostvarenja planova.

Ako Bik, Devica i Jarac ne dopuste da ih oprez i sumnjičavost spreče u saradnji sa drugima, mogli bi otkriti sve prednosti timskog rada i tako uvećati vlastiti uspeh.

Veliki horoskop za vladavinu Strelca: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 21. decembra 2018. godine)Veliki horoskop za vladavinu Strelca: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 21. decembra 2018. godine)Sunce ulazi u znak Strelca 22. novembra i njegova vladavina traje sve do 21. decembra - pročitajte pšta vam predviđa veliki…

Ovan, Lav i Strelac trebali bi pažljivije slušati. Pre nego što impulsivno reagujete, proverite da li ste zaista dobro razumeli sugovornika. Izbećićete mnogo neprijatnosti.

Rak, Škorpija i Ribe uverljivi su u svim vrstama pregovora. Sa lakoćom će razjasniti nesporazume, izboriti se za veću platu ili uspešno predstaviti svoje ideje.

Izvor: Sensa.hr

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.