Horoskop - uskoro Merkur kreće retrogradno: evo šta treba da izbegnete do 1. avgusta 2019. godine

Horoskop - retrogradni Merkur uskoro donosi veliki test sudbine!

Horoskop za vreme retrogradnog Merkura!

U nedelju, 7. jula Merkur se početi da se kreće retrogradno. To će se dogoditi na 4 stepenu Lava. 19. jula opet se vraća u znak Raka, da bi 1. avgusta krenuo unapred sa 23 stepena Raka.

Većini koji prate astrologiju i astrološka kretanja, pa i površnim poznavateljima te discipline, poznat je termin retrogradnog kretanja Merkura.

Ljubavni horoskop: evo kakvu romantičnu pustolovinu donosi Venera u Raku (do 27. jula 2019.)Ljubavni horoskop: evo kakvu romantičnu pustolovinu donosi Venera u Raku (do 27. jula 2019.)Ljubavni horoskop otkriva kako će na romantične odnose uticati nežna Venera u znaku Raka!

Često u vreme takvog fenomena dolazi do odlaganja, kašnjenja, zabuna, pogrešnih tumačenja okolnosti, pogrešnih interpretacija tuđih reči, sporijeg protoka informacija. Ponekad otkazuju i kućni aparati, nešto se kvari, nešto zaboravljamo, a ponekad i nešto izgubimo.

Ne uspevamo doći do osobe koja nam je potrebna. Razgovori su nedorečeni, ostajemo u stanju zbunjenosti, nedostaje nam informacija kako bismo mogli odlučiti, delovati.

Zato ovo vreme nije dobro za nove početke i velike odluke. Pričekajte malo. Smirenije razmotrite okolnosti, situaciju u kojoj se nalazite. Posmatrajte signale kraj puta.

Sa retrogradnim Merkurom prošlost se nekad ponavlja. Javi nam se osoba iz prošlosti, sretnemo nekog koga nismo dugo videli.

Neretko nešto započne i mislimo – super, ovo miriše na dobro, a onda odjednom sve uspori ili zastane. I nije nam jasno…

Ovo je i put u podsvest, u prostore ispod praga svesnosti. Dolazimo do novih uvida, shvatanja, puno toga se razvrstava u našem umu, a nismo to još u mogućnosti jasno iskomunicirati.

Zato nas vlastite misli mogu zbuniti. Mogu nas zbuniti i reči i izjave drugih ljudi. Nemojte ih uzimati previše k srcu. Dopustite vremenu neka vam pokaže kako će se situacija dalje odvijati.

Karmička astrologija tumači retrogradne planete kao neku vrstu ispita. Ponavljamo iskustva, možda i iz prošlih života. Dolaze nam lekcije koje nam omogućavaju dublje uvide, stavljamo stvari na svoje mesto. Ako ništa nismo naučili iz prošlih grešaka, možda treba da se vratimo na mesto koje smo napustili i doživeti opet isto ili slično. Ponavljanje je majka znanja.

Možda se trebamo po poslednji put osvrnuti unazad i doživeti onaj AHA trenutak.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.