Horoskop - uskoro će nas očarati mlad Mesec u znaku Ovna: Vodolija gradi budućnost, a Devici je pojačana intucija i energija obilja (24. mart)

Saznajte kakvu sudbinu vašem znaku Zodijaka donosi mlad Mesec u Ovnu!

Horoskop za mlad Mesec u Ovnu 24. marta 2020. godine!

Mesec nas ponovo očarava svojim magičnim ciklusima, a sada započinje svoju mladu fazu u znaku Ovna. Ovan je vatreni znak burnog temperamenta, ali i velikih analitičkih sposobnosti, želje za uspehom i fokusiranosti na ostvarenje ciljeva. Svaki mlad Mesec simbol je jednog novog početka - trenutka kada se oslobađamo prošlosti i usvajamo nove životne obrasce. Zato je kombinacija mladog Meseca i Ovna idealna da se posvetite krupnim ambicijama, planirate i težite ka velikim visinama.

Ovaj mlad Mesec sa udruženim Saturnom iz Vodolije pokreće neko novo doba. Saturn je bio u Vodoliji pre 28 godina i sada će pokrenuti nove životne tokove. Mesec iz Ovna nam daje inicijativu i neke nove pokrete, akciju. Kako je mlad Mesec i Sunce u sekstilu sa Saturnom iz Vodolije, onda možemo očekivati da se pokrenu isceljenja nekih starih rana koje nisu zacelile. Ako ste ih sve godine unazad držali potisnute, sada sigurno izlaze na površinu.

Horoskop do 30. juna 2020. godine: stiže nam veliki udar karme - Saturn je u znaku VodolijeHoroskop do 30. juna 2020. godine: stiže nam veliki udar karme - Saturn je u znaku VodolijeHorsokop otkriva kakva karma nas očekuje do 30. juna 2020. godine - Saturn u Vodoliji može da promeni tokove sudbine!

Kako Vodolija ne može da se nosi sa starim i nepotrebnim obrascima onda će vam laknuti kada se rešite i odbacite stare načine. Svakako da nije lako sve to uraditi ali kako rešite problem možete pokrenuti nove stvari koje su dobre i zdrave za budućnost. Možda prosto budete imali samo novi pogled na stare probleme jer Vodolija traži sve originalne nove početke.

Saturn će praviti kvadrat sa Uranom što će dodatno pojedinim osobama doneti problem koji je vezan za kompromis jer Saturn je konzervativan i ne dozvoljava da Uran ispolji svoj radikalizam. Sa ovim aspektom se ispoljava tvrdoglavost, egoističnost, ekscentričnost daleko od zdravog razuma. Moguće su iznenadne nesreće i neočekivani slučajevi.

Mlad Mesec u Ovnu je dosta aktivan, promenljiv, emotivno impulsivne prirode. On ide napred bez obzira na posledice, brzo se naljuti a brzo i zaboravi o čemu je bilo reči. Emotivno je dominantan i reakcije drugih uzima lično. Želi da ga drugi slede bez obzira što taj put može biti pogrešan ili ispravan.

OVAN

Dragi Ovnovi, kod vas se dešava ovaj mlad Mesec što će se odraziti na vašu ličnost i ljubav. Može vam se desiti neko iskustvo koje možete pamtiti za ceo život. Sada treba da postupite ispravno, bez ega i vašeg ogromnog samopouzdanja. Sigurno je da nikad do sada niste tako nešto doživeli pa se prepustite uživanju i događaju.

BIK

Dragi Bikovi, kod vas se ovaj mlad Mesec dešava u vašoj dvanaestoj kući što ukazuje na osetljivost pa emotivne reakcije mogu biti obuzete nesvesnim. Neraspoloženje i nerada komunikacija vas može dovesti do usamljenosti i neurotičnosti. Pojedini Bikovi mogu čuti neke glasine pa se naljutiti na osobu koju poznaje dugi niz godina, a koja je u stvari ljubomorna na vaš uspeh.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.