HOROSKOP - Kako će na vaš znak uticati Uran u direktnom hodu: Saznajte kakve niti sudbine vas očekuju do 26. aprila 2026. godine.

Horoskop - Saznajte šta nam donosi direktni Uran u Biku do 26. aprila 2026. godine...

Tokom svog retrogradnog hoda Uran nam je doneo brojne komplikacije i rizične situacije, ali od 14. januara 221. godine krenuo je direktno i povezan je sa energijom Bika - što znači da će uticati na naša natalna polja sve do 26. aprila 2026. godine.

Uran je planeta napretka koja je uvek fokusirana ka budućnosti. To značid a nas u narednih 5 godina očekuju tehnološka i naučna otkrića, kao i unapređenje celokupnog društva.

Pročitajte još:

ŽENA U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU JE JEDINSTVENA: Ona je pametna, maštovita i lako rešava svaki izazov

Astrolog objašnjava: koje su pozitivne, a koje negativne osobine svakog horoskopskog znaka

Kako horoskop određuje osobine vašeg deteta

Ova moćna planeta u zemljanom Biku donosi brojn epromene na ekonomskom i finansijskom planu, pa ćete puno naučiti i promeniti kada je reč o upravljanju novcem. Uran je planeta čudnih i nepredvidivih energija, iznenađenja, brzih promena i kreativnosti.

Uran je naš učitelj - planeta koja nam pomaže da razdvojimo određene načine, životne navike i podstaknemo sebe da kreiramo nešto bolje i veće. Naučićete kako da pristupite stvarima iz lepše, svetlije perspektive.

Horoskop otkriva kako će direktni Uran u biku uticati na svaki horoskopski znak pojedinačno:

Ovan

Uran ograničava vašu potrošnju na stvari koje vam zapravo nisu potrebne i na taj način poboljšava vcaše polje finansija. Naučite, uprkos svojoj spontanoj prirodi, da se disciplinujete i uštedite novac.

Bik

Put do vašeg uspeha bićše vrlo jednostavan ako redovno izvršavate sve planirane obaveze i sistematski ih ispunjavate. Ne dozvolite da spoljni uticaji negativno utiču na vaše vibracije.

Blizanci

Pokušajte da ne budete previše razdražljivi i ne potiskujte svoje emocije, već recite na sav glas da zaista želite svet učiniti boljim mestom. Vaše srce je na pravom putu, što znači da jednostavno morate naučiti da uravnotežite svoju energiju.

Rak

Shvatićete da ljudi dolaze i odlaze. Najbolji način za upravljanje energijom koju nam donosi Uran jeste da ne ulažete previše u veze i da se fokusirate isključivo na svoje potrebe.

Lav

Zacrtani put vaše karijere se menja, čineći vas da preuzmete drugačiju ulogu na poslu. Možda ćete čak želeti da promenite način poslovanja. Profesionalni rast će se dogoditi ako ga prihvatite.

Devica

Čeznućete za inspiracijom koja će vam doneti nešto novo. Otvorite svoj um različitim učenjima i pokušajte da se povežete sa njima. Prihvatite ih da biste sebi pružili intelektualni podsticaj.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.