Horoskop - Uran u Biku donosi životne promene: Vagu očekuje bogatstvo, a Škorpiju oscilacije u ljubavi

Horoskop otkriva tajne Urana u znaku Bika - evo šta nas očekuje na ličnom planu do 2026. godine...

Uran je jedna od tri transcendentalne planete, pored Plutona i Neptuna, koje, po astrološkom učenju, najjače utiču na kolektivnu svest. Danas znamo da je upravo promena vibracije na tom nivou uzročnik i velikih globalnih promena, bilo da su ispoljene prirodnim katastrofama ili onim drugim, izazvanim ljudskom rukom.

Ovaj horoskopski znak je spreman na sve zbog ljubavi: vole bezuslovno i poklanjaju celo srceOvaj horoskopski znak je spreman na sve zbog ljubavi: vole bezuslovno i poklanjaju celo srceKada voli, ovaj znak je spreman da pomeri sve granice zbog ljubavi...

Sredinom 2018. godine Uran je već ulazio u znak Bika, zadržao se u njemu do novembra, i ponovo se vratio u znak Ovna. Ovaj privremen ulazak je bio praktična najava nastupajućeg perioda koji je, konačno, počeo 6. marta ove godine.

Pošto je zemljani znak Bik simbol materije, stabilan i nepodložan pomeranju, a vazdušasti Uran, simbol promena, univerzuma i neba, nije teško pretpostaviti da nam u narednom periodu dolaze ozbiljne promene u svemu što je osnova materije kakvu poznajemo. Uran dolazi da rasturi kako bismo ponovo izgradili.

Bik predstavlja planetu Zemlju, tlo, prirodu, prisustvo Urana donosi potrese, bilo da su nastali prirodnim putem ili da su izazvani ljudskom rukom.

Sveopšti simbol materije je - novac. Sve što ima bilo kakve veze s novcem, može biti uzdrmano. Dakle, bankarski sistemi i berze pretrpeće ozbiljne oscilacije. U izgledu je prelazak na elektronsko bankarstvo i sasvim novi vidovi plaćanja.

Na ličnom nivou, ovaj aspekt donosi svakom od nas promenu vibracije. Po položaju Sunca u znacima to izgleda ovako:

* Ovnovima stižu ozbiljne finansijske oscilacije i promena ličnog sistema vrednosti.

* Bikovima ovaj tranzit donosi korenite promene, velike životne preokrete, nestrpljivost i potrebu za promenom na svakom nivou.

* Blizancima donosi nervozu, nesanicu, put samospoznaje, rad na sebi.

* Rakovima je Uran u polju prijatelja, tu ga očekuju promene. Osim toga, ovo je i polje planova i želja... Vreme je za realizaciju.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.