Horoskop upozorava: pazite na ove 4 stvari dok traje retrogradni Merkur (do 28. marta 2019.)

Horoskop otkriva tajne planove retrogradnog Merkura - evo na koje 4 stvari treba da obratite pažnju!

"Merkur, varalica, nebom je krenuo retrogradno, na 29. stepenu Riba, što je kritični stepen – poslednji stepen celog Zodijaka", kaže astrolog Christina Rodenbeck. "Kao da je mislio ući u Ovna, ali se okrenuo i vratio, zaronio, u okean kolektivnog nesvesnog, što su Ribe." To je "moćno zbunjujuće". I dok su neka razdoblja retrogradnog Merkura prilično laka, druga znaju uneti popriličnu dozu konfuzije.

Horoskop donosi lepe vesti za slobodna srca: ova 3 znaka očekuje velika ljubav tokom proleća 2019.godineHoroskop donosi lepe vesti za slobodna srca: ova 3 znaka očekuje velika ljubav tokom proleća 2019.godineHoroskop otkriva čije srce će se strasno zaljubiti ovog proleća - vreme je da ponovo okusite sladak ukus romantične ljubavi!

"Razmislite: to je planeta uma, jasnoće i logike u najmističnijem od svih mesta – okeanu Riba", kaže astrolog i dodaje kako želi da upozori na neke stvari koje smatra važnim u ovom periodu retrogradnog Merkura, koje će potrajati do 28. marta (Merkur će u senci ostati do 17. aprila).

Šta znači retrogradni Merkur?

1. Zavisnosti: Imate li prijatelje koji imaju probleme zbog zavisnosti, sada ih držite na oku.

2. Mašta: Ova je retrogradna faza sjajna i za vašu maštu i za kolektivnu imaginaciju. Ona je nostalgična, emocionalna, ponovo vas povezuje sa stvarima koje ste osećali u prošlosti, poput ponovnog gledanja omiljene TV serije – posredi je uranjanje vlastitog uma u nešto, verovatno iz prošlosti.

Mesečev horoskop do 4. aprila 2019. godine: saznajte šta vašem znaku donose 4 moćne faze MesecaMesečev horoskop do 4. aprila 2019. godine: saznajte šta vašem znaku donose 4 moćne faze MesecaMlad Mesec u Ribama čini da postanemo svesni svoje prave ličnosti i svojih ideja, dok pun Mesec u Vagi utiče na našu sudbinu tako…

3. Umetnost: Za umjetnike je ovo sjajno vreme za uranjanje u vlastito umjetničko stvaranje ili za izvlačenje nečega iz kolektivnog. A za one koji nisu umetnici ovo je pak odlično vreme da potpuno urone u nečiju umetnost.

4. Laži: To je naličje ovog retrogradnog Merkura. O Ribama se obično govori kao o dubokim, mističnim, ali taj se znak povezuje i s ogovaranjem i klevetanjem. Pripremite se na to da će se sada otkriti – moguće i na kolektivnom nivou – neka ogovaranja ili će neko iznositi velike laži. U ovom će razdoblju biti teško razlikovati istinu od laži, zato moramo biti oprezniji nego inače.

Izvor: Sensa.hr

Pripremila Patricia Lucija Tomasović

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.