Horoskop - Univerzum nam šalje važne signale do 13. novembra: Očekuje nas najmoćniji period u 2020. godini - Mars je u retrogradnoj fazi

Univerzum vam šalje važne znakove - evo šta nam od 9. septembra do 13. novembra donosi retrogradni Mars...

Najmoćniji astrološki događaj u 2020. godini!

Pripremite se za jedno od najmoćnijih astroloških dešavanja u 2020.godini.

Mars započinje svoje retrogradno putovanje 9. septembra i u njemu ostaje sve do novembra meseca.

Donosi nam velike transformacije, drastičine promene i intezivanm nalet energije.

Pored astrološkog, opvaj aspekt ima i numeričku vrednost i simboliku. Retrogradni Mars počinje 9 dana u 9 mesecu (9. septembra) , a niz brojeva 9-9 predstavlja nove lekcije. Moguće je a ćemobaš tokom vladavine ovog aspekta izvući važne lekcije kojima nas je Univerzum učio od početka godine. Razumevanje i svest sada dostižu veće nivoe.

Horoskop za period iluzije i velikih izazova u ljubavi: evo kako planete iskušavaju našu sudbinu u narednim danimaHoroskop za period iluzije i velikih izazova u ljubavi: evo kako planete iskušavaju našu sudbinu u narednim danimaHoroskop - planete nam donose neverovatno izazovan period! Evo kako da izbegnemo lošu sudbinu u natrednim danima...

Vreme je da ponovo pšrocenimo naše životno putovanje - da li smo napravili dobre korake, da li smo na putu ka željenom, koliko prepreka nas očekuje... Razmišljajte o svojim postupcma i u tome kako su one povezabne sa okruženjem, okolnostima i trenutnom energijom. Iskoristite ovaj aspekt Marsa kako biste preispitli svoje ciljeve i saznali da li vas zaista vode do željene budućnosti.

Ova faza retrogradnog marsa povezana je sa retrogradnom fazom iste planete iz 2018. godine. Podsetite se šta ste tada želeli? Da li ste to ostvarili? Da li vas je ta godina naučila nekim dobrim stvarima? Kako ste tada napredovali?

Ova saznanja mogu vam pomoći da sada delujete na pravi način i približite se uspehu.

Negativna strana ovog retrogradnog Marsa jesu iscrpljenost, osećaj umora, demotivacija i nedostatak volje. Moguće je da će vam za obavljanje mnogih zadataka neodostajati motivacija, ali ako se malo više potrudite, duplo će se isplatiti.

Mars pokušava da vam pruži podršku i saznanje koliko ste zapravo povezani sa svojim unutrašnjim ja.

Kada 13. novembra Mars krene direktno i mi ćemo se vratiti svom uobičajenom ritmu.

Sada je moguće da ćete se osećati zbunjeno, ali sreću ćete pronaći ako zaista verujete u snagu Univerzuma.

Preporuka astrologa je da tokom retrogradnog Marsa odložite sve važne obaveze i odluke. Sačekajte da se planovi vrate na svoje mesto i steknete kristalno jasne uvide, pa onda pravite krupne korake.

VELIKI HOROSKOP ZA JESEN 2020. GODINE: detaljna astro prognoza za svaki horoskopski znakVELIKI HOROSKOP ZA JESEN 2020. GODINE: detaljna astro prognoza za svaki horoskopski znakKliknite na svoj znak Zodijaka i pročitajte detaljnu astro prognozu za JESEN!

Iako su nam misli zalutale, intuicija vam može dati vredne smernice, zato je slušajte. Čak vam i Univerzum preko određenih znakova i simbola može pokazati zeleno svetlo.

Najbolji savet za vreme retrogradnog Marsa jeste da slušate intuiciju, prihvatite promene i učite! Uravnotežite nivoe energije, postavite jasne granice i iscelite svoju korensku čakru.

Strpljenje vas može zaštiti od negativnih vibracija.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.