Horoskop u vladavini Bika: vreme požude duše i tela (ASTRO PROGNOZE OD 20. APRILA DO 20. MAJA 2016)

Venera u Biku posebno odgovara onima koji imaju Veneru u zemljanim znacima: Biku, Devici, Jarcu... evo šta njima donosi!

Nakon veoma živog i aktivnog perioda Ovna, 20. aprila Sunce će ući u Bika, zemljani znak, pod uticajem Venere. Pre nama su dani kada će doći do jedne nešto drugačije energije, koja je postojana, stabilna. Ovo je jedan od najlepših perioda u godini kada u prirodi sve buja, raste, razvija se, donosi plodove, a i kod nas dolazi do promena. Čulnost je povećana, raste potreba za zadovoljstvima, ali i za stabilnošću, kao i težnja ka sticanju, ili trošenju novca, ali i uživanju. Venera je u Ovnu do 30. aprila i dok je ona tu, u ljubavi ima više strasti. U odnosima ima više otvorenosti, ili srdačnosti, iskrenosti, ali i nestrpljivih želja. Sve do tada će se ispunjavati naše ljubavne želje i težnje, pre svega zahvaljujući preduzimljivosti i osvajanju.

Od 30. aprila Venera ulazi u Bika, znak gde se ona oseća kao u svojoj kući, gde se pojačava potreba za ljubavlju i uživanju svim čulnim nasladama. Veneri je lepo u svom znaku. Ljubav je izvor radosti, a posebno oni koji u natalu imaju Veneru u Biku umeju da više daju u ljubavi. Osećanja su trajnija i postojana. Venera u Bika budi čulnost, pojačava senzibilnost, čulo dodira, čulo ukusa, čulo mirisa, bivaju jači. Kako i ne bi bili kada nas u ovom periodu sve boje, mirisi, zvuci sada umilno privlače. Što su lepše boje, što divniji zvuci, što zanosniji oblici, to su radost i zadovoljstvo uživanja veće. Ovo je period hedonizma!

Verni Bikovi, tradicionalni Jarčevi: kojem horoskopskom znaku najviše leže duge ljubavne veze...

Sadašnjost i život izgledaju lepše, uživa se u hrani, piću, lepoti, udobnosti. Sve poziva na uživanja, jedino što se uživa na različite načine. Neki će uživati u svoj lepoti ljubavi, njenog davanja i dobijanja. To će biti oni kojima Venera u Biku prolazi (tranzitira) kroz petu kuću, odnosno oni koji imaju podznak ili u Strelcu, kraj Strelca, ili na početku Bika. Takođe, oni kojima Venera prolazi 11. kućom, odnosno oni koji imaju podznak u Raku, moći će da dobijaju više ljubavi ili lakše ostvaruju svoje želje.

Venera u Biku posebno odgovara onima koji imaju Veneru u zemljanim znacima: Biku, Devici, Jarcu i njima može najviše doneti bilo ljubavi, bilo radosti, bilo finansijskih dobitaka ili uživanja. Osobama sa podznakom u Ovnu će doneti prilike da dođu do zarade, ali i da više troše novac. Oni će više uživati i u hrani i mogu imati pojačan apetit, ali mnogi i potrebu za slatkim i to za nekim izuzetnim poslasticama. Osobe sa podznakom u Vagi mogu do novca doći preko drugih.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.