Horoskop u tranzitu Merkura: šta vašem astrološkom znaku donosi glasnik snova

Maleni Merkur neće ni blizu zakloniti plamteću zvezdu, ali njegov tranzit preko Sunca 9. maja 2016. godine imaće moćni uticaj na sve horoskopske znake, tvrde astrolozi.

Ovan

Osobe rođene u znaku Ovna prati velika sumnja da će njihov potencijalni neuspeh u nečem velikom doneti ogromne posledice. Ali ove godine taj oblak sumnje postao je samo bleda magla. To ne znači da ćete postati nepažljivi, nego da ćete videti nešto što je ranije bilo prilično nejasno. Ako nastavite da gledate u maglu, na kraju ćete ugledati sjaj velike prilike. Dozvolite joj da vam obasja srce i podigne duh. Današnji tranzit Merkura upravo pokazuje da će se prepreka koja je delovala kao da će vam stajati na putu zauvek uskoro ukloniti - ili ćete vi naći zaobilaznu stazu.

Bik

Redak tranzit Merkura u vašem znaku ove godine donosi otkriće o tome ko ste zaista, šta treba da radite i šta je ono što je zaista važno. U poslednje vreme počeli ste da se pitate da li je ljudima bitno šta mislite. Sada se konačno osećate sigurni u sebe. Ne mešajte to sa arogancijom: zbog svoje sigurnosti, uskoro ćete moći sebi da verujete više nego ikada. Ovakvo razmišljanje i ponašanje neizbežno će privući ljude. Svi vole da budu u društvu nekog ko je samopouzan i zrači, pa možete očekivati i više poštovanja, pozivnica i prijateljstava.

Blizanci

Kao i mnogi moćni ljudi koji nisu svesni svoje moći, i vi imate više snage nego što znate. Zbog toga ne možete uvek da je koristite efektivno. Ova godina donosi vam suptilnu promenu svesti. Razumete sebe bolje nego ranije i možete da utičete na ishod onoga što radite, te tako osigurate da vaši postupci imaju dobre rezultate. Ova mala lična evolucija učiniće da pogledate u ogledalo svoje duše i vidite odraz koji nudi više dubine i jasnoće. Današnji tranzit Merkura, pri kom vaša vladajuća planeta prolazi direktno ispred Sunca, obećava iznenađenje koje je prijatno i veoma stvarno, i otkrivanje sposobnosti i snage veće nego što ste mislili da imate.

Astro upozorenja za 9. maj 2016. godine: evo čemu je najbolje da se posvetite dok Merkur prelazi preko Sunca...

Rak

Više nego većina drugih ljudi, skloni ste da se sklanjate sa svog puta radi drugih. Sada vam ipak postaje jasnije kada i gde treba povući crtu. Koliko daleko treba da savijate leđa da biste nekoga odobrovoljili? Ima li možda više smisla da se povučete? Raditi nešto za nekog drugog treba da dolazi iz inspiracije, ne obaveze. U redu je žrtvovati se, ali radite to zato što vas je nešto istinski dotaklo, ne jer osećate krivicu. Ovaj kontrast u motivaciji čini svu razliku. To je razlika između nošenja sa životom i uživanja u njemu. Tranzit Merkura blagosloviće vas sa istinskim potencijalom da nađete magiju svakog dana.

Lav

Tvrdoglavi Lavovi imaju poteškoća da se užive u bilo kakvo pregovaranje zbog tendencije da zaborave da, ako žele da ih razumeju - moraju imati volju da i oni razumeju drugog. Za vas je tranzit Merkura vrlo simboličan: govori o promeni koja će uticati na vas cele godine dok izlazite iz negativnog obrasca i otvarate se uzbudljivim novim mogućnostima. Gradićete bolje mostove i površne veze učiniti mnogo dubljima. Možda otkrijete da ne znate baš sve o nekome; ne plašite se toga, dozvolite vezi da se razvije, i razvićete se i vi sami.

Devica

Devicama je teško da slušaju svoj unutrašnji glas. Signal se ne čuje dobro, ponekad niste ni sigurni šta to tačno slušate. Današnji tranzit vaše vladajuće planete Merkura obećanje je da će najkorisniji signal cele godine biti Radio Anđeo Čuvar. Nije važno verujete li u takva bića ili ne. Svi smo mi duše, bića.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.