Horoskop - u ovom periodu se lovi snažna ljubav: evo šta nam donosi Venera u znaku Strelca (do 26. novembra 2019.)

Horoskop - evo kakvu nam ljubavnu avanturu i testove donosi Venera u Strelcu!

Očekuje nas pravi ljubavni rolerkoster od 1. do 26. novembra 2019. godine!

Horoskop - Od 1. do 26. novembra Venera će poprimiti primese Strelca.

Privlače nas daljine i širine. Sve što je novo, neistraženo i egzotično.

Zbog ljubavi pakiramo kofere i idemo na put.

Zadovoljstvo i sreću pronalazimo na putovanju i u kontaktu sa udaljenim osobama, sa strancima.

Imamo mnogo širu perspektivu kada su u pitanju odnosi i novac. Pomaže nam uverenje da imamo izbora. Težimo avanturi, slobodi, ne podnosimo stege i okove.

Horoskop - ova 3 znaka očekuje rizičan period u vladavini Škorpije (do 23. novembra)Horoskop - ova 3 znaka očekuje rizičan period u vladavini Škorpije (do 23. novembra)Evo koji znakovi će imati najviše nevolja tokom sezone Škorpije:

Uživamo u odnosima koji nam omogućavaju da doživimo nešto novo i uzbudljivo. Uživamo u društvu ljudi uz koje se možemo smejati, zabavljati, osećati opušteno, ali i naučiti nešto što će unaprediti kvalitet našeg života.

Ova Venera se ne da vezati i zadržati duže vreme na jednom mestu. Zato bilo kakva ljubomora ili posesivnost mogu narušiti odnose ili dovesti do prekida. Sloboda je ključna. Dopustiti ju sebi, ali i partneru.

Ima tu i mnogo idealizma. Tražimo nešto posebno i lutamo od jedne osobe do druge, dok to ne pronađemo. A onda se dogodi onaj presudan "klik" i znamo da smo pronašli to što tražimo.

Tokom ovog tranzita Venere češće se mogu pojaviti i paralelni odnosi, odnosno dve opcije koje nam se čine jednako dobre, pa zašto se mučiti sa izborom. Neka bude spontano, uzbudljivo, pa će vreme pokazati. Lov nam je često privlačniji od boravka u vezi.

Horoskop - šta nam donosi retrogradni Merkur u znaku Škorpije: evo kako će nam se život transformisati do 20. novembra 2019. godineHoroskop - šta nam donosi retrogradni Merkur u znaku Škorpije: evo kako će nam se život transformisati do 20. novembra 2019. godineHoroskop - evo kako da izbegnete lošu sreću dok vlada retrogradni Merkur! Uradite ovih 8 stvari i zaštitite se od negativne…

Iskrenost je ključna. Tražimo otvoreno i iskreno povezivanje i ne postavljamo sami sebi ograde i ograničenja.

Samci bi mogli pronaći ljubav u inostranstvu, drugom gradu, možda i sa osobom koja ima slične religijske i moralne vrednosti kao i oni.

Uživajte u istraživanju ljubavi i odnosa sa ovom Venerom i dopustite da mislite, osećate da je moguće ono što želite ostvariti u svom intimnom životu.

Astrolog: Julijana Oremović

Julijana Oremović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.