Horoskop - danas mlad Mesec ulazi u Devicu: evo šta svaki znak Zodijaka treba da uradi za sreću

Mlad Mesec u nedelju 9. septembra ulazi u znak Device, a evo kakve nam životne promene donosi magija novog Meseca!

Ovog septembra Univerzum je na vašoj strani, piše Lepa & SrećnaPočevši od devetog septembra, imaćete moć da konačno ostvarite promene o kojima ste sanjali.

Kako je septembar mesec Devica, ovaj znak poznat je po vrednom radu, marljivosti i produktivnosti, a uz to poseduje sposobnost kritičkog razmišljanja, to znači da su prisutni svi potrebni preduslovi kako bi se ovaj astrološki aspekt iskoristio na najbolji način.

Horoskop za oslobađenje od starih briga: kako nam Saturn u direktnom hodu daje vetar u leđaHoroskop za oslobađenje od starih briga: kako nam Saturn u direktnom hodu daje vetar u leđaRetrogradno kretanje Saturno počelo je 18. aprila 2018. godine, ali 6. septembra ova moćna planeta nastavlja direktno - evo šta…

Nedavno završeni pun Mesec u Ribama doneo je puno introspekcije i emotivnosti, pa je sada pravo vreme da uplovimo ka blažim fazama Meseca koje će oslobađati prave energetske bombe.

Ta energija je čista i daje nam priliku da započnemo sa realizacijom novih planova. Analitičke sposobnosti Device doprineće da svi vaši planovi budu ispunjeni. Vaša dostignuća biće još veća i uspećete da ostvarite značajne, dugoročne promene.

Evo šta vašem horoskopskom znaku donosi aspekt mladog Meseca u Devici:

OVAN

Ovaj aspekt odraziće se na Ovna u smislu da će osvežiti vašu kuću zdravlja i produktivnosti. Bićete duboko motivisani, te iskoristite ovaj mlad Mesec kako biste precrtali što više stvari sa vaše liste obaveza i napravite planove za budućnost. 

BIK

Vaša peta kuća umetnosti i zadovoljstva biće pogođena, što znači da sledi izraziti kosmički nalet pojačane inspiracije. Iskorisitite ovu energiju za kreativni poduhvat, dok istovremeno uživate u životu kao nikada ranije. Otkrićete potpuno nov nivo senzualnosti i ispunjenja.

BLIZANCI

Mlad Mesec u Devici uticaće na vašu četvrtu kuću doma i porodice - želećete da se sklupčate na udobnoj sofi i odgledate maraton omiljene serije.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.