HOROSKOP - U naredna 2 dana očekuje nas magičan spoj Marsa i Urana: Spremite se! Zvezde otvaraju Pandorinu kutiju

19. i 20. januara sastaju se Mars i Uran - Saznajte kakva zvezdana revolucija nas očekuje!

U narednim danima, 19. i 20. januara Mars i Uran sastaju se na 6 stepenu Bika. Ovaj planetarni spoj je eksplozivan, ekscentričan i nepredvidiv.

Nalikuje na munju koja propara tamno nebo, a potom sledi grmljavina.

Upaliće se svetlo, doći će do iznenadne spoznaje, otkrića, a to vodi u promene koje je teško zaustaviti.

Pročitajte još:

NEDELJNI HOROSKOP DO 24. JANUARA 2021. GODINE: Eksplozivna konjukcija Marsa i Urana donosi nam rizične dane

HOROSKOP - Uskoro nas očekuje moćni retrogradni Merkur: Ova 4 znaka očekuje loša sudbina (do 20. februara)

OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA SU NAJVEĆI PERFEKCIONISTI: Sve žele da urade savršeno, ali imaju veliku tegobu u srcu

Skloni smo naglim reakcijama, nesmotreni smo, kao da ne možemo protiv sebe jer nas nešto tera da učinimo baš ono što smo naumili. A kontrola je sada više nego potrebna. Odložite reakcije naročito ako osetite nemir, ljutnju, bilo koju drugu jaku emociju. Promislite, zapitajte se da li je li to što ću sada učiniti za moje dobro?

Javlja se snažan poziv da se separatišemo i odvojimo od svega što nas sputava i vezuje lancima. To mogu biti i unutrašnja stanja, ali i spoljne okolnosti. Revolucija na delu.

Sve će biti popraćeno jakim uzbuđenjem, nemirom. Može se pojaviti i želja za avanturom seksualnog tipa. Ali kada udovoljite nagonima, moguće je da posle pomislite – šta mi je to trebalo?

Ovo je aspekt neobičnog i neuobičajenog iskustva, možda pomalo ekscentričnog i neobičnog, u svakom slučaju izlazi izvan svih kalupa i očekivanja. Zadovoljstvo se često nalazi u nekoj drami, podizanju tenzija, ali pazite da vas to ne iscrpi.

HOROSKOP - Kako će na vaš znak uticati Uran u direktnom hodu: Saznajte kakve niti sudbine vas očekuju do 26. aprila 2026. godine.HOROSKOP - Kako će na vaš znak uticati Uran u direktnom hodu: Saznajte kakve niti sudbine vas očekuju do 26. aprila 2026. godine.Horoskop - Saznajte šta nam donosi direktni Uran u Biku do 26. aprila 2026. godine...

Iskoristite ovu energiju kako biste spoznali, shvatili, upotrebili neka originalna i kreativna rešenja, pomerili ste se sa mesta, doneli odluke koje vas vode prema napred, u bolje, ali sve što činite neka bude na promišljen način kojim radite u ime sebe, a ne protiv sebe.

Čuvajte se rizičnih ljubavnih i finansijskih odluka, vode prema gubitku. Pripazite na vrat, grlo, kolena, glasne žice, štitna žlezda.

Pandorina kutija će se otvoriti i sigurno je da sve što će izaći na svetlo dana ima smisao i svrhu.

Astrolog: Julijana Oremović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.