Horoskop - u junu nas očekuje POMRAČENJE Sunca i Meseca: dogodiće se predivna iskustva, ali jednu stvar moramo izbeći

Horoskop - saznajte šta nam donosi pomračenje Sunca i Meseca u junu!

Mesec jun donosi dva važna pomračenja - pomračenje Meseca u znaku Strelca i pomračenje Sunca u znaku Raka, piše Lovesensa.

Ova kosmička promena aktivira razne energija, pa će se mnoge stvari u našim sudbinama same od sebe promeniti.

Sunce, Mesec i znak Strelca biće u savršenom skladu tokom mesečevog pomračenja. Ovo pomračenje dogodiće se već na početku meseca, 5. juna, a njegova ključna karakteristika je velika težnja ka slobodi.

Mnogi će tokom lunarnog pomračenja poželeti da sruše granice i prekrše pravila. Ova ogromna težnja i želja za slobodom može doneti lepa iskustva, ali i negativne situacije sa brojnim posledicama.

VELIKI HOROSKOP ZA LETO 2020. GODINEVELIKI HOROSKOP ZA LETO 2020. GODINELetnji horoskop - šta očekuje svaki znak Zodijaka tokom leta 2020. godine!

Sa druge strane, Strelac je znak snažnih uverenja i dobre komunikacije, pa ćemo imati volju da završimo mnoge stvari koje smo započeli i bićemo odlučni u mnogim poslovnim poduhvatima.

Želećemo što više da se upustimo u diskusije i razmene mišljenja, a neki razgovori mogu u potpunosti imati uticaj na nas i promeniti naš pogled na svet.

Iskoristite moćnu energiju Strelca kako biste dovršili mnoge projekte i budite ubeđeni da će se vaše ideje i trud materijalizovati.

Ipak, pomračenje Meseca donosi iscrpljenost na emotivnom planu. Tu nam ponovo može pomoći samouveren i optimističan Strelac koji pomože da pobedimo oscilacije i turbulentna osećanja.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.