Horoskop - u julu nas očekuju 4 sudbonosna datuma: evo kada treba posebno da budete na oprezu

Horoskop - koji datumi u julu mesecu mogu da nam promene sudbinu...

Jul 2020. godine bismo slobodno mogli nazvati sudbinskim mesecom jer će u njemu doći do nekih značajnih promena, na poslovnom, emotivnom, životnom planu kod svakog od nas.

Na veliku većinu ovih promena nećemo moći da utičemo a suštinski – ne bi ni trebalo, jer kao što sam to spomenula više puta – ova celokupna godina jeste vreme kada se po mnogim pitanjima svode računi i prave preseci – uvodeći nas u nove životne faze i doba.

Horoskop - očekuje vas najburniji period u 2020. godini: šta nam donose pomračenja i retrogradne planeteHoroskop - očekuje vas najburniji period u 2020. godini: šta nam donose pomračenja i retrogradne planeteAstro analiza - Do 15. jula očekuje nas najburniji period u 2020. godini!

A na početku jula meseca Sunce i retrogradni Merkur se nalaze u znaku Raka, Mesec u Škorpiji a retrogradni Jupiter i Pluton u Jarcu.

U znaku Vodolije nalazi se retrogradni Saturn, u Ribama retrogradni Neptun dok je u znaku Ovna Mars. Uran je u znaku Bika a Venera u Blizancima.

2. jula Saturn se vraća u znak Jarca u kojem će boraviti otprilike do polovine decembra ove godine.

5. jula sledi nam pun Mesec i pomračenje u znaku Jarca.

Tenzija i kulminacija dešavanja će se najpre vezivati za poslovni segment, za odnose sa autoritetima ali i za porodicu.

Zbog aspekata koje Mesec pravi tokom pomračenja mogući su problemi u komunikaciji, ali i iznenadne, neočekivane promene u životnim segmentima koji su ovim nebeskim dešavanjem aktivirani.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.