Horoskop - u februaru se sudaraju energija VODE i VATRE: šta nam donose pun Mesec u Lavu i mlad Mesec u Ribama

Moćan spoj vatre i vode - evo šta nam donose mlad Mesec u Ribama i pun Mesec u Lavu!

Lunarna astrologija predviđa da će nam u februaru Mesec doneti neko lepše svetlo i pozitivniju energiju - mnoge krize biće prevaziđene, piše Lovesensa.

Kada su Sunce i Mesec u opoziciji nastaje veličanstveni pun Mesec koji će u februaru imati mnogo veći uticaj na nas nego mlad Mesec.

Pun Mesec pojaviće se 20. februara u znaku Lava i zavladaće svim pravilima našeg srca.

Horoskop do 11. aprila 2020. godine: sanjivi Merkur u Ribama - saznajte da li vašem znaku donosi divan ili napet periodHoroskop do 11. aprila 2020. godine: sanjivi Merkur u Ribama - saznajte da li vašem znaku donosi divan ili napet periodHoroskop - evo kojim znakovima Merkur u Ribama donosi dobro, a koga očekuje naporan period!

Lav voli da sklapa nova prijateljstva, pa ćemo tokom ovog punog Meseca imati priliku da upoznamo mnoge ljude koji mogu doneti izmene na polju ljubavi i karijere.

Sada je pravo vreme da slušate i pratite glas srca. Ljubav je ta koja će teći dobrim tokovima života, zato nam srce tokom punog Meseca u Lavu otkriva mnoge tajne i smernice.

Prestaćemo da brinemo i počećemo samo da se fokusiramo na stvari koje volimo. Rutina i svakodnevica za vas će predstavljati dosadu i želećete da pobegnete iz tog ciklusa navika. Potrudite se da ponovo pronađete nešto zabavno na svom poslu i tako ćete imati priliku da načnete najslađi kolač uspeha.

Znak lava donosikreativnost i inspiraciju. zaposlite svoje vredne ruke i napravite nešto divno. Ne brinite ako svoje dela ne završite kada pprestane čarolija punog Meseca. Važno je da počnete da radite na stvarima koje vas ispunjavaju.

Mlad Mesec u znaku Riba

Povezan sa visokim energetskim vibracijama i novim početkom, mlad Mesec u Ribama nstaje kada su Sunce i Mesec u konjukciji.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.