HOROSKOP ZA TAMNI MESEC: sutra će se mnoge stvari okončati, a najviše promena očekuje ova 3 znaka

Ovaj Tamni Mesec donosi konflikte i rastanke - evo ko će najviše osetiti njegovu rizičnu energiju!

Dok na nebu ne vidimo mlad Mesec u obliku srpa, bićemo svedoci energije Tamnog Meseca - očekuju nas izazovni aspekti i mnoge stvari će se zauvek okončati!

U petak, 16. oktobra, očekuje nas Tamni Mesec u Vagi u 21:30 časova. Noć Tamnog Meseca je ona noć kada Mesec nije vidljiv na nebu, kada se, gledano sa Zemlje, nalazi u konjunkciji sa Suncem. Nakon Tamnog Meseca, treba proći neko vreme (dan ili dva) da se na nebu počne nazirati mesečev srp koji nazivamo mlad Mesec.

Pročitajte još:

Samo 1 reč najbolje opisuje vaš horoskopski znak: Ribe su mistične, a Ovan je neustrašiv

Astrologija bez misterija: najveće tajne horoskopskih znakova

Astrološka analiza: ova 3 horoskopska znaka imaju najizraženiju intuiciju

Svaki Tamni Mesec je period povlačenja u samog sebe, u unutrašnji svet, a retrogradni Merkur još više pojačava ovo pronicanje u sebe. Kad Mesec pada uopšteno nije dobro započinjati ništa novo, a to pogotovo vredi za Tamni Mesec. To je period kada se dovršavaju i zatvaraju stvari.

Ovaj Tamni Mesec je na polju Vage, što znači da možemo razrešiti i otpustiti neki međuljudski odnos, najbolje partnerski, ali i svaki drugi. Takođe i okončati neki spor.

Možemo na parče papira napisati šta želimo okončati, a potom papir sa namerom zapaliti ili pustiti sveću da izgori do kraja. Ali ako raskidamo neki međuljudski odnos onda druga osoba mora biti ostavljena u miru i blagoslovu.

Kada okončate odnos sa nekom osobom, važno je da joj ne želite ništa loše kada ode od vas. U suprotnom, stvarate lošu karmu i negativnu energiju. Najbolje je za tu osobu napisati: "Hvala ti što si bila u mom životu, naučili smo jedno od drugog šta smo trebali i sad više ne treba da budemo povezani." Otpuštam te iz svog života, budi blagoslovlen."

Nastavak pročitajte na sledećoj strani!

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.