HOROSKOP tajne ljubavi i čudesne energije: kako će na vaš znak uticati prelazak Marsa preko Bika

Čudesan prelazak Marsa preko Bika događa se nakon dve godine i ponovo nam donosi velike životne i emotivne promene! Pročitajte kako će na vaš znak uticati...

Početak perioda obeležiće Venerin retrogradni hod preko znaka Ovna, zbog čega tenzija u ljubavi može da raste, a račun u banci da se smanjuje. Ništa bolja nije ni pozicija Marsa, simbola akcije, muževnosti i seksualnosti, koji posle dve godine, iz energičnog, preduzimljivog Ovna, 10. marta ponovo ulazi u tromog, letargičnog Bika. Pošto je u tom znaku njegov uticaj oslabljen, mnogi će osetiti pad energije, manjak inicijative, nedostatak entuzijazma, kako na poslu tako i u ljubavi, naročito krajem nedelje, u vreme punog Meseca u praktičnoj, analitičnoj Devici.

Horoskop za drugačije i neobične osobe: kako vaš znak Zodijaka ispoljava svoju posebnu stranu...

Srećom, balans pravi trigon koji Mars obrazuje sa Saturnom u vatrenom Strelcu, što znači da će se onima najstrpljivijima, na kraju, isplatiti nešto što su dugo čekali. To može da se odnosi na kupoprodaju nekretnina, sudske procese, selidbu u inostranstvo ili odlazak na stručno usavršavanje, ali isto tako i na strpljivost jačeg pola dok ona kasni na sastanak ili dok čekate poziv za razgovor za posao. Prelazak Marsa preko Bika uticaće na sve znake, a posebno na Ovnove, Bikove, Škorpije i Jarčeve.

OVAN (21. 3 - 20.4)

Početkom perioda, Vodolija ili Strelac neprijatno će vas iznenaditi nekim svojim postupkom ili ponašanjem. Krajem nedelje, možete da započnete nov isplativ posao sa strancima iz zemalja nemačkog ili italijanskog jezičkog područja.

BIK (21. 4 - 21.5)

Vaš vladalac Venera, u retrogradnom hodu preko Ovna, nagoveštava mogućnost ulaska u tajnu romansu. Početkom perioda, u vreme prve Mesečeve četvrti, izbegavajte rizične finansijske transakcije. Krajem perioda, očekuje vas susret sa umetnikom ili sportistom.

BLIZANCI (22. 5 - 21.6)

Oslabljena pozicija retrogradne Venere, planete ljubavi u astrološkom polju flerta, upozorava da budete oprezniji ako vam se udvara neki Bik ili Vaga. Krajem nedelje, u vreme punog Meseca, možete da očekujete ponudu za saradnju sa strancima.

RAK (21. 6 - 22.7)

Početkom perioda, povedite više računa o tome šta se i s kim dogovarate. Krajem perioda, ulaskom Marsa u vašu astrološku kuću kontakata sa strancima možete da dobijete poslovnu ponudu od osobe koja će insistirati na poverljivosti.

LAV (23. 7 - 23.8)

Do 10. marta, na nekom kraćem putu u inostranstvu moguć je susret sa atraktivnom osobom koja često putuje zbog posla.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.