Horoskop - svemir vam do 22. marta šalje važne signale: evo kako ćete uspeti da privučete sreću dok je Saturn u Vodoliji

Horoskop - Saturnova priča otkriva nam neke nove dimenzije za ostvarenje želja!

Saturn se priprema za izlazak iz znaka Jarca i privremeni ulazak u znak Vodolije koji će se dogoditi 22. marta. Privremeni je zato što će se zbog svoje retrogradnosti ponovo vratiti u Jarca 1. jula, da bi krajem godine zajedno sa Jupiterom krenuo u potragu za slobodom kroz prostore Vodolije.

Do 22. marta boraviće na posljednjem stepenu Jarca. I reč je o vrlo značajnom periodu u u koje smo tek ušli. Poslednji stepen nosi simboliku kraja, završetka. On sublimira sva iskustva kroz koja smo prošli od kraja decembra 2017.. Neka značajna tema kojom smo se bavili od tada, pa sve do danas mogla bi se približiti svom kraju. Možda je to jedan odnos, posao, neki unutrašnji strahovi, naši programi i nesigurnosti.

Sada je vreme kada bismo mogli shvatiti, odlučiti, nekako zaokružiti tu priču i biti spremniji na donošenje odluke.

Zanimljivo je da se ovoj Saturnovoj priči pridružio i jučerašnji pun Mesec i direktni hod Merkura.

Nešto napokon uviđamo.

Shvatamo može li dalje istim putem ili je nužno doneti odluku.

Horoskop - najveće ljubavne želje ostvaruju se do 3. aprila: ovih 6 stvari morate da uradite dok je Venera u BikuHoroskop - najveće ljubavne želje ostvaruju se do 3. aprila: ovih 6 stvari morate da uradite dok je Venera u BikuHoroskop - evo kako da ostvarite romantične želje do 3. aprila 2020. godine...

Pripremamo se za nešto novo. Možda još ne znamo o čemu je reč, ali ako posmatrate sebe i svoj život, dobićete neke signale. Život nam ih uvek šalje, pitanje je samo koliko ih primećujemo.

Postoji teorija po kojoj 29. stepen svakog znaka nosi karmičko značenje. Pitanje je kako vi sami sebi definišete karmu, ako verujete u nju. Ja bih je nazvala linijom života na kojoj naprosto ne možemo zaobići neke lekcije koje su bitne za naš rast.

Neki će se vratiti unazad i videti da li još na tom mestu ostalo nešto za iskustiti.

Ali moguće je i da shvatite kako ne ide dalje istim putem.

Zato ako vam se u narednim danima dogodi neki gubitak, pad ili neka vrsta krize, nemojte očajavati. Ako uspete to iskustvo da sagledate kao podsticaj prema napred i da se baš sada rešavate stega zbog kojih ne možete prema napred, onda je to vreme za slavlje. Slavlje preporađanja.

Okrenite se na trenutak unazad. Možete li se prisetiti jedne krize ili situacije u kojoj ste imali utisak da nešto gubite, da se događa kraj koji zapravo ne želite, a ne možete ga izbeći? A potom vratite film malo unapred i sjetite se što je usledilo nakon toga? Jeste li zahvaljujući gubitku posla pronašli još bolji posao? Jeste li zbog prekida loše veze, uspeli posložiti sebe, pronaći svoj mir, možda i novog partnera?

Smrt je ujedno ponovno rođenje. Gubitak u sebi nosi energiju budućeg dobitka.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.