Horoskop - sve što ste zamislili ipak se može ostvariti: DANAS Merkur izlazi iz retrogradne faze, očekuju nas sjajne promene

Merkur izlazi iz retrogradne faze - dolazi nam srećniji period!

Ponekad je teško videti svetli put u tami, ali kada Merkur u Vodoliji 10. marta krene direktno, bićemo spremni da razmišljamo van okvira i shvatićemo da stvari nisu toliko komplikovane koliko smo zapravo mislili, piše Lovesensa.

U astrologiji, Merkur je planeta koja vlada poljem komunikacije, a kada je u retrogradnom kretanju, moć komuniciranja postaje oslabljena i teže nam je da pronađemo zajednički jezik, što se naročito negativno odražava na ljubavne veze.

Početkom februara Merkur je ušao u senku Riba, a između 16. i 4. marta tranzitirao je kroz znak Vodolije. U tom periodu smo imali pomešana osećanja, nismo mogli jasno da uvidimo istinu i razumemo kako naša prošlost i dalje utiče na našu sadašnjost i budućnost.

Horoskop - Merkur napokon kreće direktno, mračna energija polako bledi: evo šta nam donose bolji daniHoroskop - Merkur napokon kreće direktno, mračna energija polako bledi: evo šta nam donose bolji daniHoroskop - Merkur napokon kreće direktno, mračna energija polako bledi: evo šta nam donose bolji dani

Dok je Merkur bio u Ribama bili smo više "sluđeni" emocijama, ali kada je prešao u Vodoliju tada su emocije popustile, ali zbunjenost i nesnađenost je porasla. Osećali smo se zaglavljeno u prostoru između svojih želja i mogućnosti - distanca je bila drastična.

Ali, kada Merkur 10. marta krene direktno, tada imamo veće šanse da primenimo svoje stečeno iskustvo, jer iskustvo i znanje su najveća moć u svakom segmentu života.

Retrogradni Merkur je veliki učitelj koji nas suočava sa istinom, a kada pređe u direktni hod, spremni smo toj istini da pogledamo u oči. Sada ćemo osvestiti koje stvari nas blokiraju, šta je to što negativno utiče na naš život i čini nas nesrećnim, koliko zapravo treba da se menjamo...

I dalje učimo, razvijamo se, ali sve promene koje su nam u prethodnom periodu izgledale zastrašujuće - sada imamo više hrabrosti da se sa njima suočimo i krenemo u aktivnu transformaciju.

Svaka odluka koju samostalno donesemo je važna. Svaki trenutak, razgovor, svaki izbor - sve je značajno. Univerzum je u ovom periodu uz nas i pokazuje kako da se razvijemo i napredujemo.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.