Horoskop - sve maske padaju, očekuje nas puno izazova: da li ste spremni za magiju punog Meseca u Vagi

Horoskop - pun Mese u Vagi doneće nam puno izazova! Evo sa čim ćemo sve morati da se suočimo!

Ovog puta se Pun Mesec našao u znaku Vage - ova astrološka pojava je na nebu prisutna od 7. aprila, a osim toga gradi i aspekt sa Neptunom, što stvara jaku energiju, koja na nas može uticati vrlo negativno, donoseći izazove sa kojima nećemo znati kako da se uhvatimo u koštac. Ono što je važno jeste da tu energiju razumemo kako bismo na kraju mogli da kontrolišemo svoja osećanja i postupke i iz ovog perioda izađemo bezbolno.

Detaljnije na ovu temu u nastavku - saznajte šta nam donosi Pun Mesec u Vagi i kako da se suočimo sa svim izazovima u Aprilu!

Horoskop - od 7. aprila vlada misteriozan kvadrat Marsa i Urana: naš život se drastično menja u narednim danimaHoroskop - od 7. aprila vlada misteriozan kvadrat Marsa i Urana: naš život se drastično menja u narednim danimaHoroskop - evo koje promene nas očekuju dok traje kvadrat Marsa u Vodoliji sa Uranom u Biku!

Pomenuli smo da Pun Mesec u znaku Vage, a naročito u aspektu koji gradi sa Neptunom donosi veoma jak energetski uticaj, koji će se neminovno odraziti na našu energiju. Neptun je planeta za koju se vezuju simbolika, ali i intuitivan doživljaj stvarnosti, ali i intuitivno delovanje. Ono što se dovodi u vezi sa Neptunom je takođe i često iskrivljena slika stvarnosti, kao i jaka hipersenzitivnost, što dodatno pojačava ovo jako energetsko dejstvo na nas u ovom periodu. Ono što se dešava jeste da nam je teško da sav taj nalet energije razumemo na pravi način. Kao rezultat kod nas će se probuditi nemir, ali i buntovnički duh koji će učiniti da u određenim situacijama sagledamo stvari iz pogrešnog ugla i da odreagujemo suviše naglo. I kao što je Neptun u mitologiji uzročnik razornih zemljotresa koje izaziva udaranjem svojim trozupcem, tako isto može i nas uzdrmati gradeći aspekt sa Punim Mesecom u Vagi.

Snaga Punog Meseca u aprilu upravo proističe iz dodatnog uticaja Neptuna, i ta energija će se osećati sve do 22. aprila kada nas očekuje pojava Mladog Meseca, koji će doneti energetski zaokret. Na nas će posebno uticati loše vesti i informacije kojima ćemo biti izloženi u periodu koji je pred nama. Ono što je važno jeste da se suzdržimo od bilo kakvih ishitrenih odluka, i da tri puta razmislimo pre nego što donesemo neku odluku. Iz ovog aspekta takođe može da proistekne podložnost destruktivnom ponašanju, pa je to još nešto čega treba da budemo svesni.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.