Horoskop - sutra se pripremite za totalno solarno pomračenje: nekoga očekuje bogatstvo, a nekoga vrlo loša karma (2. jul 2019.)

Astro prognoza za pomračenje Sunca - horoskop predviđa rizičan period prepun iskušenja!

Horoskop za pomračenje Sunca 2. jula 2019. godine!

"Službeno nas inicirajući u sezonu pomračenja, mlad Mesec baca senku preko Rakovih mora. Pomračenja otkrivaju da smo, prečesto, zabijeni u zadnje kutke svojih života. Pod krevetima, u ormarima, u naborima našeg preklopljenog stida, postoji neizmerna energija koju možemo zatražiti", reči su astrologa Chani Nicholas o totalnom solarnom pomračenju u Raku.

Već i Sunčev ulazak u taj znak ima tendenciju učiniti nas emocionalno izloženima, dodaje, a kada to prati pomračenje, "pomaže nam da eliminišemo toksine koji su procurili u naš sistem, dajući nam infuziju što spašava život".

Horoskop - iskrena ljubav nam daje krila: evo koju radost donosi sezona nežnog Raka (do 22. jula 2019.)Horoskop - iskrena ljubav nam daje krila: evo koju radost donosi sezona nežnog Raka (do 22. jula 2019.)Horoskop - počela je magična vladavina Raka - očekuje nas puno nežnosti, ljubavi i lepih promena!

Ovo nije "samo još jedno pomračenje", ističe astrolog Kaypacha Lescher. Jer, u opoziciji je sa Saturnom, koji je združen sa južnim Mesečevim čvorom i tako će ostati naredna tri meseca, zbog čega će ovo pomračenje biti "teže, više karmičko, 'pod pritiskom' nego gotovo bilo koje drugo. "Ovo je vreme rađanja potpuno novog sveta i napeto je!"

Vreme je za duboke promene u moralnom kodu ponašanja, našem ličnom i društvenom konceptu 'doma', 'porodice' i 'države' i načinu na koji svako od nas balansira svoje unutrašnje, lične potrebe sa zahtevima spoljnih autoriteta u svakom području, od političkog do religijskog, od korporacijskog do društvenih medija."

Neke od tih tema možemo proučiti bacivši pogled unazad sve do 2001. godine (pomračenja se blizu ili na istom stepenu Mesečevog čvora događa svakih 18 godina i 11 dana) i "nadajmo se, učiti i rasti umesto da ponavljamo neke od istih obrazaca". Imate li svoju natalnu kartu, pogledajte u kojoj vam je kući 10. stepen Raka – na kojem će se dogoditi pomračenje – pa kako je aspektiran, upućuje astrolog.

Ovo pomračenje prati konjunkcija Merkura i Marsa na početnim stepenima Lava koja je u kvadratu sa Uranom na 5. stepenu Bika, ističe Matthew Currie. "Zapamtite: ponekad je ključ uspeha jednostavno držati svoja prokleta usta zatvorena i ne reagovati pretjerano na stvari."

HOROSKOP - VELIKO POMRAČENJE SUNCA I MESECA: saznajte šta vaš znak Zodijaka očekujeHOROSKOP - VELIKO POMRAČENJE SUNCA I MESECA: saznajte šta vaš znak Zodijaka očekujeOčekuje nas totalno pomračenje Sunca u Raku 2. jula i delimično pomračenje Meseca u Jarcu 16. jula! Saznajte šta nam horoskop…

Julsko potpuno solarno pomračenje "osvežavajuće je optimistično", kaže pak astrolog Jamie Partridge. Pomračenje donosi dobro zdravlje, počasti i bogatstva, povezuje ljude i "dobar je znak za završavanje sukoba putem mirovnih pregovora". Odličan je period za uživanje sa prijateljima i, naročito, sa porodicom. Povrh svega, sa njim vaši snovi mogu postati stvarnost – uz strpljenje, otvorenost uma i marljiv rad.

"Ovo je idealno vreme za novi početak, zato zapišite svoje nove ciljeve na papir", savetuje astrolog. Solarno pomračenje na početku ovog meseca upotpunjuje se sa temama koje će naglasiti lunarno pomrčenje 16. jula, a zajedno čine fazu pomračenja koja traje do solarnog pomračenja 26. decembra ove godine.

Izvor: Sensa.hr

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.