Horoskop - sutra počinje da vlada mlad Mesec u Jarcu: uzdrmaće nas velike promene sudbine i neočekivani događaji (26. decembar 2019.)

Horoskop - evo kakve neočekivane promene u vaš život donosi mlad Mesec u Jarcu!

Mlad Mesec u Jarcu nastupa 26. decembra i sa sbom donosi neočekivane promene. Spremite se, sada je vreme da svedete sve račune na nulu, da raščistite odnose, da razmislite šta je to u čemu uživate, a na šta je vreme da stavite tačku. Bliži nam se kraj godine, pa će mnogi horoskopski znaci imati želju da započnu nove stvari. Evo na šta morate da obratite pažnju!

U nastavku saznajte šta vas očekuje 26. decembra kada nastupi mlad Mesec u znaku Jarca!

Mlad Mesec u Jarcu donosi horoskopskim znacima mogućnost da stave tačku na sve dosadašnje probleme, loše i toksične odnose, na poslove koji im stvaraju preveliki stres. U narednom periodu potrebna je hrabrost, jer vas očekuju događaji koji znatno mogu da promene vaš život iz korena. Ipak, istina je da će mnogi znakovi sumnjati u sebe. Možda ćete osetiti nesigurnost, strepnju i strah, a to će se desiti ukoliko nemate zacrtan plan ispred sebe.

Nedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 31. januara 2019. godineNedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 31. januara 2019. godineTarot tumačenje za nedelju od 24. do 31. januara -

Ovo se posebno odnosi na Bikove i Ribe, biće ovo teži period za njih, jer će morati da se suoče sa svojim dubokim strahovima. Mlad Mesec u znaku Jarca može doneti razmirice u porodici, može porušiti odnos sa partnerom, može uticati na vašu odluku o daljoj karijeri. Važno je da ostanete smireni i da razmišljate hladne glave. Nikako nemojte ulaziti u svađe, jer one mogu biti mnogo teže za rešavanje nego što ste mislili.

Mlad Mesec u Jarcu doneće promene na polju ljubavi. Mnoge veze će se završiti, posebno ako već duže vreme nisu funkcionisale. Takođe, doći će i do rušenja prijateljsatva koja su postala toksična. Važno je da ne posustajete i da ne obraćate pažnju na strah, koji može da dovede do emocionalnih blokada. Budite hrabri i iskreni prema sebi. Zapitajte se šta tačno želite? Kakvu ste promenu dugo očekivali? Da li je ovo vaš život iz snova ili ipak nije? Odgovorite na pitanja, jer je promena ispred vas i moraćete da delujete.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.