Horoskop - DANAS nas očekuju velike prilike: evo kako da iskoristite magiju koju stvaraju Merkur i Neptun

Horoskop - danas Merkur u Škorpiji ulazi trigon sa Neptunom u Ribama, a zajedno mogu stvoriti magiju!

Četvrtak je dan koji obiluje podsticajnim aspektima i energijama i ublažuje onaj potresni "sudar" između Marsa i Urana koji nas je pratio proteklih dana, a sada polako jenjava.

Merkur u Škorpiji ulazi trigon sa Neptunom u Ribama, a zajedno mogu stvoriti magiju. Budi se intuicija, misli imaju stvaralačku moć. Treba li ovih dana nešto važno obaviti ili rešiti, pokušajte vizualizovati kako dolazite do cilja, a prepreke rešavate sa lakoćom. Uteha ili podrška dolazi kroz savet, razgovor, razmenu korisnih informacija. Reči mogu lečiti i zaceliti, a ljubazna reč otvara zaključana vrata. Ovo je i dobar aspekt za kreativno stvaranje, ali i za povezivanje sa svojim unutrašnjim glasom. I malo je slučajnosti, zato posmatrajte koji uvidi, poruke i spoznaje danas dolaze do vas.

Horoskop - ovaj period je presudan za vašu BUDUĆNOST: evo šta treba da uradite dok su Mesec i Jupiter u Strelcu (do 2. decembra 2019.)Horoskop - ovaj period je presudan za vašu BUDUĆNOST: evo šta treba da uradite dok su Mesec i Jupiter u Strelcu (do 2. decembra 2019.)Budite oprezni - sve što uradite u narednim danima, imaće moćan uticaj na vašu budućnost!

Venera u Jarcu i Uran u Biku stvaraju pozitivnu energiju koja omogućava da unapredite svoju ljubavnu i finansijsku situaciju. Uran ohrabruje ovu opreznu Veneru da pomeri neke stvari sa mesta i upusti se u nešto što je samo naizgled neizvesno i rizično. Neki bi mogli doživeti iznenađenje, osetiti privlačnost prema nekome ili shvatiti da je ponekad potrebno samo malo hrabrosti kako bismo se odvažili na korake koji nam čine dobro i omogućava napredak. Osećate se slobodno da izrazite sebe, shvatiti šta je za vas ljubav, kakav odnos vam je potreban da biste bili zadovoljni. Pomerite ograničenja, strahove i predrasude, sada je to moguće i krenite prema napred.

Nedeljni ljubavni horoskop: Rakovi se ponovo zaljubljuju, a Ovnove očekuju burne strasti (do 3. decembra 2019.)Nedeljni ljubavni horoskop: Rakovi se ponovo zaljubljuju, a Ovnove očekuju burne strasti (do 3. decembra 2019.)Nedeljni horoskop za ljubav - otkrivaju se najveće ljubavne tajne i čežnje!

Mesec će se spojiti sa Jupiterom u prepodnevnim satima u znaku Strelca. Oduševljenje, entuzijazam, optimizam, osećajno obilje. Dobre prilike mogu doći iz udaljenog grada, od podrške koju dobijamo od drugih, u ovom slučaju od ženskih osoba. Sreća vreba hrabre i one koji veruju da znaju i mogu.

Do kraja dana Mesec će stići do Venere u Jarcu i uključiti se u njenu originalnu priču sa Uranom. Uživajte u prilikama koje vam dolaze u ovom danu i iskoristite ih na najbolji mogući način.

Na kraju, ipak sve zavisi od nas.

Astrolog: Julijana Oremović

Julijana Oremović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.