Horoskop - sutra nas očekuje moćna konjunkcija Marsa i Jupitera: nebo nam šalje obilje i snagu (20. mart 2020.)

Horoskop - saznajte kakvu promenu sudbine donosi konjunkcija Jupitera i Marsa!

Jupiter i Mars se poravnjavaju na svake dve godine i njihove snage se kombinuju, suočavaju i donose nam visoke energetske vibracije, piše Lovesensa.

Ove godine Mars, kao vatrena crvena planeta, spojiće se sa Jupiterom, planetom obilja, u znaku Jarca 20. marta 2020. godine.

Mističan spoj dogodiće se ubrzo nakon prolećne ravnodnevice i neposredno pre nego što Saturn uđe u znak Vodolije. Kraj marta meseca biće prilično moćan, sa neverovatna tri planetarna događaja.

Ljubavni horoskop za april 2020. godine: kada ljubav pokaže svoju snagu i najlepšu moćLjubavni horoskop za april 2020. godine: kada ljubav pokaže svoju snagu i najlepšu moćMesečni ljubavni horoskop - u aprilu ljubav pokazuje veliku moć!

Snažna energija kojunkcije Mars-Jupiter ojačaće sposbnost ispoljavanja misli i bićemo suočeni da završimo mnoge obaveze i ispunimo obećanja koja smo sebi zadali.

Mars nas svojom pojavom asocira na našu unutrašnju snagu i govori nam da se ne bojimo svojih strahova, već da ih koristimo kako bismo ostali istrajni i motivisani u radu za naše i opšte dobro.

Kada prihvatimo svoje strahove, uspećemo da pronađemo uzrok neravnoteže u svom životu. Naši strahovi otkrivaju na kojim područjima života nam je potrebno više ljubavi i brige.

Planeta ekspanzije Jupiter koristi svoju energiju da probudi naša čula i osvesti nas kako bismo na dobar način posmatrali događaje oko sebe. Jupiter je uglavnom dobroćudna planeta koja može proširiti i negativna osećanja i pozitivna.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.