Horoskop - SUTRA nas očekuje bura Venere i Jupitera: evo kada morate zaista biti na oprezu, posebno u ljubavi

Horoskop - šta nam donosi zanimljiv aspekt Venere i jupitera! Spremite se za haotičan period...

26. avgusta imamo zanimljiv aspekt na nebu, aspekt koji vodi u preterivanja svake vrste. Bićemo skloni aferama, zabranjenim ljubavima, toksičnim odnosima... Tu su i zatrčavanja i /ili bespotrebni i veliki troškovi, s pokrićem ili bez. Jupiter i Venera simbolizuju i užitke svake vrste. Preterivati i prekomerno uživati možemo i u hrani i u piću. A tome svemu reći NE definitivno neće biti opcija.

Jupiter simbolizuje veliku sreću i obilje, a Venera isto to, ali u manjem formatu. I kada se nađu u situaciji kao sada, da svako od njih dvoje vuče na svoju stranu (opozicija) – eto "haosa"

Nedeljni horoskop do 30. avgusta 2020. godine: Ovna očekuje sjajna energija, a Devicu priliv novcaNedeljni horoskop do 30. avgusta 2020. godine: Ovna očekuje sjajna energija, a Devicu priliv novcaNedeljni horoskop od 24. do 30. avgusta 2020. godine!

Ovako udruženi podstiču u nama mišljenje i osećaj da možemo i zaslužujemo i bolje i više. Da je trava u susednom dvorištu zelenija, a voćka slađa.

Tako oni u vezama mogu poželeti nešto "slađe". A nakon što aspekt prođe – može im ostati gorak ukus u ustima.

Oni koji su sami vrlo lako bi mogli preceniti udvarača i potom ostati razočarani. Ili iskorišteni.

A svi zajedno bićemo skloni aferama, zabranjenim ljubavima, vezama sa zauzetim osobama…

I Jupiter i Venera osim ljubavi nose simboliku i materijalnih vrednosti i novca u našim životima.

Veliki horoskop za vladavinu Device: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 22. septembra 2020. godine)Veliki horoskop za vladavinu Device: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 22. septembra 2020. godine)Ovna očekuje dobra prilika za ljubav, a Lavu se bude strahovi...

Zato nam sledi period preterivanja i na finansijskom planu. Zatrčavanja i /ili bespotrebni i veliki troškovi sa pokrićem ili bez.

Jedino oni koji dugo čekaju da im se neko iz prošlosti javi mogli bi imati svojih pet minuta. Naime Jupiter je retrogradan, u karmičkom znaku je i s aktivacijom mesečevih čvorova mogli bi dočekati poziv, poruku ili viđenje s bivšima.

Konačan ishod zabisi od ličnog horoskopa, ali svakako ne ponavljati greške iz prošlosti. Zaboraviti na ljubomoru, posesivnost, kontrolu i sukobe ! U protivnom, opet sledi zahlađenje, udaljavanje i raskid.

Prilagođeno sa: Astrologija Pallas, Facebook

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.