Horoskop - danas je Venera u aspektu sa Neptunom: očekuje nas neodoljiva hariizma i rađanje ljubavi (30. maj 2019.)

Merkur i Venera 30. maja biće u aspektu sa Neptunom! Vreme je za zaljubljivanje, poletnu ljubav, maštu i osluškivanje intuicije...

Planete, Merkur i Venera ući će u aspekt sa Neptunom. Merkurova podložnost Neptunu biće varljiva, pa će taj uticaj proizvoditi dosta zbunjenosti. Misli nam lutaju, teže je zadržati fokus. Lakše zalutamo u umu, zapletemo se u vlastite misli ili im izgubimo trag. Skloniji smo izbeći suočavanje, koristiti se lažima jer mislimo da je to lakši put.

Neptun je mađioničar i iluzionista, pa mu je lako zavarati, ubaciti nas u iluziju. Zato danas proverujte istinitost važnih informacija, ne dajte da vas zavedu nečije reči koje možda nisu sasvim iskrene.

Horoskop - ova 3 znaka očekuje najbolje leto: očekuje ih velika sreća na svim poljimaHoroskop - ova 3 znaka očekuje najbolje leto: očekuje ih velika sreća na svim poljimaLeto je period u kojem najviše maštamo, zabavljamo se i srećemo nove ljubavi, a za ova 3 znaka definitivno će leto 2019. godine…

Sklonite se od ljudi koji vam crpe energiju. Nemojte biti žrtva izgovorenih reči.

Pazite da nešto ne izgubite ili ne zaboravite.

Merkur i Neptun mogu naglasiti maštovitost, kreativnost. Pišite, uživajte u dobrom filmu, muzici. Inspiraciju možete pronaći u umetnosti.

Osluškujte i intuiciju, lakše možemo predosetiti neke događaje i osetiti ono što je lažno.

Venera i Neptun stvaraju energiju ljubavne magije. Težimo idealima, priči iz ljubavnih romana, priželjkujemo zaljubljenost, onaj zanos koji nam stvara leptiriće u stomaku. Senzualni smo, dodiri i zagrljaji miluju naše srce.

Možda vas i neko privuče svojom harizmom ili osetite neobičnu povezanost sa jednom osobom.

Horoskop - ova 2 znaka očekuje velika ljubav u junu: susret sa srodnom dušom i vatromet strastiHoroskop - ova 2 znaka očekuje velika ljubav u junu: susret sa srodnom dušom i vatromet strastiHoroskop otkriva koja 2 znaka će biti najsrećnii u ljubavi tokom juna 2019. godine!

Brižni smo prema onima koje volimo, želimo pomoći, udovoljiti.

Sada možete nekog nadahnuti ili isceliti svojom ljubavlju i dobrim, nesebičnim namerama.

Mesec je u Ovnu i tokom prepodnevnih sati ući će u izazovni aspekt sa Saturnom i Plutonom. Osećanja su pod kontrolom. Možda na površinu izađe neko emocionalno nezadovoljstvo ili nesigurnost koje je povezano sa neiscijeljenim iskustvima iz prošlosti.

Dobar dan za zavođenje, kreativno pisanje, čitanje, za praktikovanje tehnika kojima ćete izoštriti svoju intuiciju i povezati se sa sobom.

Astrolog: Julijana Oremović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.