HOROSKOP - danas je najduži dan u godini: saznajte šta vašem znaku Zodijaka donosi letnja dugodnevica (21. jun 2019.)

Horoskop otkriva kakve promene u sudbini donosi vašem znaku letnja dugodnevica! Devica rešava probleme, a Raka očekuju sjajne finansijske mogućnosti...

Letnja dugodnevica svakom znaku Zodijaka predstavlja nešto drugo. Evo što vas čeka u najdužem danu u godini.

Znakove Zodijaka u zapadnoj astrologiji određuje položaj Sunca na dan rođenja, što znači da je dugodnevica važan događaj.

Ovan

Prema astrologu i Tao majstoru Sharon Smith, taj dan će biti vrlo dobar za Ovnove.

"Letnja dugodnevica utiče na vašu solarnu četvrtu kuću,” kaže Smith, “pa je povoljan period za porodično okupljanje ili radove u domu.”

VELIKI HOROSKOP ZA LETO 2019. GODINE: saznajte šta očekuje Ovna, Bika i BlizanceVELIKI HOROSKOP ZA LETO 2019. GODINE: saznajte šta očekuje Ovna, Bika i BlizanceOvan, Bik, Blizanci - evo kakva sudbina očekuje ova 3 znaka tokom leta 2019. godine!

Bik

Za Bika nije samo letnja dugodnveica događaj koji je ove godine značajan, već je to položaj planete Uran.

Ako vaš rođendan pada između 20. i 23. aprila, imate električnu auru oko sebe, a uzbuđenje i promene su u vazduhu. "Ovaj događaj je retkost i trebao bi povećati vašu produktivnost."

Blizanci

Blizanci će biti vrlo praktični tokom letnje kratkodnevice. "Vaš um će biti fokusiran na vaš bankovni račun", kaže Smith. "Ako vam se probude nove finansijske potrebe, bacite se na stvaranje većih resursa."

Ovo je vreme kada treba zastati i shvatiti šta vam najviše odgovara. "Pazite na sklonost raspršivanja energije."

Rak

Izbor pravog trenutka je sve: Rak će biti u centru pažnje tokom letnje kratkodnevice. Vreme je da ljudi rođeni u ovom znaku pokažu svetu od čega su zaista napravljeni. "Ovo je izvrstan trenutak za poboljšanje karijere i za stvaranje novih kontakata, uključujući i one romantične", savetuje Smith.

"Finansijske mogućnosti su sjajne." Osećaćete se prilično moćno ovog leta – samo pripazite na svoj ego.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.