Horoskop - Sutra je letnja dugodnevnica: ova 3 znaka očekuje najveća sreća

Evo kojim znakovima letnja dugodnevnica donosi divnu energiju i veliku sreću!

Letnja dugodnevnica je dan u kojem ćemo poželeti dobrodošlicu letu, a ovaj najduži dan u 2020. godini u astrološkom smisli biće zaista poseban jer je povezan sa dva pomračenja i početkom vladavine Raka, piše Lovesensa.

Evo kojim znakovima letnja dugodnevnica donosi divnu energiju i veliku sreću:

Blizanci

Očekuje vas duplo veća sreća u danu u kojem ima najviše Sunčeve svetlosti. Moguće je da ćete pronaći novi izvor prihoda. Ako imate samostalnu delatnost, možda će se pojaviti novi, važan klijent. Oni koji su zaposleni u velikoj kompaniji, izraziće sjajne ideje i možda ih očekuje mogućnost napredovanja. Dobro iskoristite ovaj svetli dan prepun obilja.

Čaroban ritual - Kako da nam pomračenje Sunca ostvari želju: iskoristite moćnu energiju od 20. do 30. junaČaroban ritual - Kako da nam pomračenje Sunca ostvari želju: iskoristite moćnu energiju od 20. do 30. junaRitual za vreme pomračenja Sunca - iskoristite moćnu energiju za ostvarenje želja...

Devica

Ovaj zemljani znak očekuje snažna konekcija sa ljudima koji mogu biti značajni na putu transformacije i uspeha. Moguće je da ćete preko svog kruga prijatelja steći važne kontakte za posao, a neke Device mogu imati romantičan iznenadan susret. Budite otvoreni za nova poznanstva i dozvolite svemiru da spaja, čak iako na prvi pogled izgleda kao nespojiva veza. Angažovanje u humanitarnim i dobrotvornim organizacijama može vam doneti dodatnu radost i inspiraciju.

8 mantri koje odbijaju negativnu energiju retrogradnog Merkura: ove reči imaju magičnu moć, ponavljajte ih svakog dana8 mantri koje odbijaju negativnu energiju retrogradnog Merkura: ove reči imaju magičnu moć, ponavljajte ih svakog danaOve mantre će pomoći da se izborite sa negativnom energijom retrogradnog Merkura!

Vodolija

Jedinstvene i umetničke Vodolije očekuju nove prilike za posao koje su slične profesiji kojom se već bavite, ali donose drastično bolje uslove. Ako napravite promenu na polju karijere, energija Sunca vam donosi dodatno zadovoljstvo i samopouzdanje. Uživajte u onome što radite - zaslužili ste da se planovi ostvare.

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.