Horoskop - DANAS je dan sjajnih rešenja i lepih želja: evo šta donosi romantični spoj Sunca i Merkura

Romantični spoj Sunca i Merkura mnogima će doneti divne promene!

Sunce i Merkur se romantično spajaju u Ribama i primaju pozitivan aspekt Marsa u Jarcu. Ova kombinacija omogućava da zamislimo i zamišljeno ostvarimo. Da vidimo, osetimo, predosetimo i shvatimo šta je moguće, a šta spada u svet nerealnih očekivanja. Dolazi neka jasnoća, moguće i iz nas samih, spoljne nam okolnosti u tome samo pomažu.

Razgovor donosi razrešenje problema i dilema.

Dobijamo informacije, uvide koji su nam potrebni.

Razbacani delovi polako se slažu u celinu. To je onaj trenutak kada pronađete jedan delić slagalice koji vam nedostaje, a slagalica samo što nije gotova. Još treba malo strpljenja, korak po korak.

Veliki horoskop za vladavinu Riba: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 20. marta 2020. godine)Veliki horoskop za vladavinu Riba: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 20. marta 2020. godine)Jarac se upušta u ljubavnu avanturu, a Vaga treba da bude na oprezu zbog rizičnih grešaka...

Imamo veštine i znanja uz pomoć koji napredujemo prema željenom cilju.

Nadahnuti smo da učinimo najbolje što možemo u ovom trenutku.

Dan je idealan za pisanje, komunikaciju, pregovore, putovanja, za obavljanje najzahtevnijih poslovnih zadataka.

Imate li neku situaciju koja vas muči, umirite um, nemojte se vezivati uz svoje misli i iz unutrašnjeg mira i tišine pogledajte na tu priču.

Nedeljni horoskop do 2. marta 2020. godine: Blizance očekuje sjajan period za ljubav, a Jarčeve uzbudljiv izazov na posluNedeljni horoskop do 2. marta 2020. godine: Blizance očekuje sjajan period za ljubav, a Jarčeve uzbudljiv izazov na posluNedeljni horoskop - očekuje nas naklonost najsjajnijih romantičnih zvezda!

I ne donosite odluke ako niste sigurni. Radije pričekajte da se slegnu utisci. Dajte sebi vremena.

Mnogo toga što leži ispod površine stvari, u narednim nedeljama može izaći na površinu. Ali ne morate odmah reagovati. Ne morate žuriti. I odluka da sada nećete odlučiti jest odluka. Važno je da pratite ono što se odvija unutar vas.

Plešite u ritmu vlastitih bubnjeva.

Astrolog: Julijana Oremović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.