Horoskop - danas će nas začarati ružičasti pun Mesec: ako ovo uradite, očekuje vas najbolji period u životu (od 19. aprila 2019.)

Horoskop za ružičasti Mesec u znaku vage - postavite sebi ova pitanja i privucite rdost u život!

Vreme je za ponovno rođenje. Čarobna energija biće snažna i sve će oživeti. Eksplozija novosti i pozitivnosti. Budući da se pun Mesec pojavljuje neposredno pre Uskrsa, on prenosi poruku da život pobeđuje!

Osećaće se kao da je čarolija učinila da vile svuda oko nas radosno plešu i bacaju čarobne čini. Sve što je potrebno je malo otvorenosti i vere ako želimo biti jedno sa tom energijom.

Horoskop - očekuju nas teške lekcije do kraja aprila 2019. godine: evo sa kojim teškoćama se suočava vaš znakHoroskop - očekuju nas teške lekcije do kraja aprila 2019. godine: evo sa kojim teškoćama se suočava vaš znakHoroskop otkriva sa kojim lekcijama se suočava svaki znak Zodijaka do kraja aprila 2019. godine!

Jednom kada uđemo u ovu pozitivnu energiju, možemo se usredsrediti na brigu o sebi i napredovati u našem profesionalnom životu. Biće sveopšteg povećanja našeg opšteg blagostanja i naš odnos može postati puno jači nego pre. To bi moglo biti najbolje vreme u našem životu.

Zašto ovaj Mesec nazivamo ružičastim?

Pun Mjesec naziva se ružičastim, iako ne menja boju. Nazvan je po ružičastim cvetovima, poznatim kao plameni cvetovi, koji počinju cvetati u ovom periodu.

On označava da dolazi nešto novo – razdoblje cvetanja. To je eksplozija novosti i pozitivnosti. Budući da se pun Mesec pojavljuje neposredno pre Uskrsa, on prenosi poruku da iako je smrt prirodna, život pobeđuje.

Ovo su neka od pitanja koja bismo se trebali zapitati kada Mesec postane pun tokom tog perioda.

  • Koliko je previše?
  • Koja su naša ograničenja?
  • Preuzimamo li rizike dok povlačimo svoje granice?
  • Koliko daleko trebamo ići da dobijemo ono što želimo?
  • Kada je dovoljno?
Kratak horoskop za pun Mesec u Vagi: saznajte kako će njegova magija uticati na vaš horoskopski znakKratak horoskop za pun Mesec u Vagi: saznajte kako će njegova magija uticati na vaš horoskopski znakHoroskop otkriva kako će na svaki znak Zodiajka uticati pun Mesec u znaku Vage!

Ta će vam pitanja pomoći da se povežete sa svemirom. Samo mi znamo odgovor na ta pitanja. Sve je skriveno u nama. Samo uzmite minut i odgovorite na njih ispravno. Ako želite, možete i meditirati. To će učiniti vaš um jasnijim.

Ovo je srećan period. Možda ste na početku imali poteškoće, ali sada, možete sve preokrenuti u vašu korist.

Samo budite zahvalni punom Mesecu kada to učinite. Budući da donosi nove mogućnosti za rast, zašto ne iskoristite svoju urođenu energiju da krenete napred? Znate da morate to učiniti.

Izvor: Atma

Pripremila: Suzana Dulčić

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.