Horoskop superiorne ljubavi i velikog ega: saznajte šta nam u narednim danima donosi Merkur u Lavu

Horoskop za Merkur u Lavu - puno strasti, osvajanja i samopouzdanja!

Pored "društvanceta" u Lavu (Sunca, Venere i Marsa u Lavu) sada će im se pridružiti i Merkur od 11. avgusta 2019. godine.

Kada Merkur, planeta govora, logike, intelekta, komunikacije, našeg načina razmišljanja i saobraćaja, uđe u veličanstvenog Lava bićete fokusirani na ljubav, decu, kreativnost i umetnost.

Vaše reči mogu imati notu dramatike, poput glumca na sceni, jer su one sredstvo pomoću kojih sada možete da dominirate u razgovoru. I oni introvertniji tipovi imaće potrebu da otvoreno izraze svoje stavove.

Lavovi će biti jako komunikativni, mnogo će razmišljati o ljubavi, više će komunicirati sa decom, imaće potrebu da budu kreativniji i da dele savete.

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2019. GODINE: Bik živi u svetu snova, a Jarca očekuju loši izazovi ljubaviVELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2019. GODINE: Bik živi u svetu snova, a Jarca očekuju loši izazovi ljubaviMesečni horoskop - astro prognoza za septembar 2019. godine! Saznajte šta vas očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja...

Kada je Merkur u Lavu, osećate se mentalno superiorni i sigurni u svoj stav, da reči mogu biti sredstvo pomoću kojih se igrate. Svakako ćete biti jako ubedljivi, posebno kada budete hteli da promovišete vaše ideje ili kada budete hteli da izrazite svoju kreativnost, a ona u ovom periodu može doći do punog izražaja i zato iskoristite ovaj period.

Ono što budete izlagali, iz svake vaše reči zračiće samopouzdanje i ponašaćete se kao da sve najbolje znate, jer morate biti u pravu i teško ćete priznati da ste negde pogrešili. Imaćete potrebu da se hvališete, ali ne samo sebe lično nego i vašu decu, jer sada želite biti u centru pažnje sa onim što govorite. Vaše reči biće pune strasti i način pomoću kojeg osvajate. Ipak, izbegavajte aroganciju i preterivanje.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.