HOROSKOP PREDVIĐA SUDBINU NOVOGODIŠNJE NOĆI: evo šta treba da uradite u noći punog Meseca (do 1. januara 2018. godine)

Ćudesan uticaj Neptuna i Meseca koji se puni doneće nam nove avanture, želje i iskušenja, a evo šta nam horoskop predviđa za kraj 2017. godine!

Mars u Škorpiji je ovih dana u trigonu sa Neptunom, a i Sunce će do 1. januara biti u sekstilu sa njim, kao i Venera u Jarcu. Ovi tranziti sa Neptunom pojačavaju potrebu za nečim lepšim, boljim i uzvišenijim. Ovo su dobri tranziti, koji će delovati, ne samo na one koji su pod uticajem Marsa i Neptuna, nego i na sve nas.

Doneće praznični duh, čaroliju novogodišnje noći kao vesele i drugačije. Tokom 28. i 29. decembra, dok je Mesec u Biku, kupovaće se i trošiti novac više nego uobičajeno, posebno 29. decembra prepodne dok je Mesec u opoziciji sa Jupiterom u Škorpiji. Tada će vladati sklonost ka preterivanju u trošenju, ali i u emocijama.

besplatna natalna karta.jpg

Kako je i Venera u Jarcu, u trigonu sa Mesec, 28. decembar donosi uživanje u kupovini, a dobro bi bilo da pored hrane i pića, jer je Mesec rastući u Biku, kupite i nešto trajno, vredno, posebno dok je Mesec u trigonu sa Saturnom i Venerom u Jarcu oko podneva, od 10 do 15 časova. Mesec je tada najpovoljniji u toku dana.

Numerološka prognoza za januar 2018. godine: ljubav, posao i novac za vaš bioritamski broj

Aktivnosti koje tada započnu, mogu se veoma uspešne odvijati i doneti dobro. Energije ima puno, a Mesec će biti na 3 stepenu u Biku, u trigonu sa Venerom u Jarcu, od 12 do 14. sati. Javljaju se pozitivna osećanja poput ljubavi i dobrote, kao i uživanja u čulnim zadovoljstvima, u stvaranju nečeg lepog i korisnog.

Tokom 29. decembra, u poslepodnevnim satima, odvija se 12. lunarni dan. On je povoljan za poklanjanje, darivanje, ali i za ljubav.

To je jedan od najlepših dana i ukoliko tokom njega započnete ljubavnu vezu, moguće je da će doći do veridbe ili braka. Ko se veri ili venča na ovaj dan i pod ovim tranzitima (Venera i Sunce u konjukciji i Mesec u Biku u trigonu sa Plutononom u Jarcu) to može da donese vezu koja će trajati i doneti ljubav, blagostanje, plodnost i radost.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.