Horoskop - sudar ljubavi i mržnje: evo šta nam u petak donosi pomračenje Meseca u Strelcu

Ova eklipsa poziva nas da rastemo duhovno i spoznajemo istinu!

Horoskop za pomračenje Meseca u Strelcu!

U petak, 5. juna u večernjim satima dogodiće se prvo u ciklusu pomračenje na relaciji Blizanci/Strelac koja će u idućih nešto više od godinu dana otvoriti neka nova poglavlja u vašem životu, a koja će to mesta biti, zavisi od toga koja područja vašeg horoskopa aktivirati ove pomrčine.

Sve počinje sa pomračenjem Meseca u znaku Strelca, a planeti koji će ju popratiti formiraće aspekt pun tenzija koji se zove T kvadrat. Reč je o astrološkoj konfiguraciji u kojoj učestvuju Sunce, Mesec, retrogradna Venera, Neptun i Mars.

Pomračenje Meseca u znaku Strelca poziva nas da preispitamo svoja uverenja, promenimo sve one stavove koji su nam u prošlosti otežavali lični rast i razvoj. Ova eklipsa poziva nas da rastemo duhovno i spoznajemo istinu. Zanimljivo je što se događa u doba nakon korone, ali i u vreme velikog buđenja kroz koje prolazi čovečanstvo.

3 VELIKA POMRAČENJA NA NEBU: horoskop otkriva šta će nam biti najteže u narednom periodu (do 6. juna)3 VELIKA POMRAČENJA NA NEBU: horoskop otkriva šta će nam biti najteže u narednom periodu (do 6. juna)3 velika pomračenja doneće nam brojne izazove - evo šta nam sve sudbina donosi u narednim danima!

Nema više stajanja u mestu. Ili rešavate probleme ili postaje sve teže.

Ili shvatate da je sve u vašim rukama ili vam se prebacivanje krivice na druge ljude vraća poput bumeranga.

Živimo u doba kada je važno pronaći istinu. Biti na strani istine i iskrenosti.

Rušenje nekih granica i ograničenja vodi nas prema većoj slobodi.

Počinjemo učiti, obrazovati se, informisati, usvajati nova znanja što nam omogućava da ono što se događa sagledamo iz više perspektive i spoznamo istinu.

Neke promene biće vezane i uz inozemstvo, zakonske regulative, daleka putovanja, ali i gurue, duhovne učitelje, religiju. Sve što se ne radi iskreno i s integritetom, naročito ako je reč o radu s ljudima, imaće visoku cenu. Karma će sve naplatiti.

S obzirom na aspekte koji će popratiti ova pomračenja, a koji će aktivirati snažne emocionalne turbulencije, dobro je znati….

…gde zavaravate sami sebe, jeste li zaljubljeni u osobu koja vam ne uzvraća ljubav, znate li postaviti granice i zaštititi sebe?

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.