Horoskop strasti i ljubomore za poslednju Mesečevu četvrt u Škorpiji: značajan susret za Bika, uspeh za kreativne Rakove

Mesec u fazi opadanja - više ste usmereni ka podsvesti, pa su vam mašta i intuicija naglašeniji nego inače!

JEDNOM godišnje, Mesec ulazi u svoju poslednju fazu u Škorpiji kada obrazuje kvadrat sa Suncem u Vodoliji, a ove godine to će biti 19. januara. Iako je poslednja četvrt jednom godišnje u osmom zodijačkom znaku, Mesec ne obrazuje svake godine iste aspekte sa ostalim tranzitnim planetama.

Osim kvadrata sa Suncem, Mesec će ove nedelje biti u sekstilu sa Merkurom u Jarcu, planetom biznisa, što odgovara naučnicima, arheolozima, lekarima, farmaceutima, prodavcima i kupcima nekretnina, osobama koje su zbog posla prisutne u javnosti ili sarađuju sa strancima iz prekookeanskih zemalja.

Inkonjunkcija sa Marsom, jednom od tri ljubavne planete u Ribama, budi strast i podstiče ljubomoru što može da rezultira burnim ljubavnim scenama ali i raskidima veza. Nesklad između potreba duše (Mesec) i snage volje (Sunce) donosi češće promene raspoloženja i emotivne reakcije koje će u ovom periodu više pogađati žene nego muškarce, a najviše Rakove, Bikove i Ribe.

Lunarna astrologija: šta nam donosi mlad Mesec u znaku Vodolije i pun Mesec u Lavu (HOROSKOP do 12. februara 2017. godine)...

OVAN (20. 3 - 18.4)

Poslednja Mesečeva četvrt u vašoj astrološkoj kući novca i seksa, upozorava da izbegavate rizične finansijske transakcije, kao i rasprave zbog partnerove potrebe za dominacijom.

BIK (19. 4 - 20.5)

Naglašeno polje partnerskih odnosa nagoveštava mogućnost susreta sa osobom koja živi u drugom gradu ili zemlji.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.