Horoskop strasti i ljubavi do januara 2019. godine: da li ste spremni za izazove Venere u znaku Škorpije

Venera u znaku Škorpije je simbol vatrene ljubavi, nesebičnog davanja i rušenje granica - evo kakve ljubavne turbulencije treba da očekujemo do januara 2019. godine!

Venera u Škorpiji - brige zbog ljubavi, gubljenje usled velikog davanja…

Tokom Venere u Škorpiji mnogo očekivanja jer mnogo se i daje. Međutim, ne dobija se uvek u toliko meri koliko se očekuje. I onda, šta sledi? Sledi patnja. Ali ne ona Rakovska patnja gde duša plače, a reči „patetišu“, niti ona koju Ribe prigrle, pa samo potonu u ljubavnu muku.

Ako vidite brojeve 11:11, ovo treba odmah da uradite: kako nas upozorava neverovatan niz anđeoskih brojevaAko vidite brojeve 11:11, ovo treba odmah da uradite: kako nas upozorava neverovatan niz anđeoskih brojevaPrema numerologiji, broj 11 je glavni broj koji označava intuiciju, pronicljivost i prosvetljenje. Kada su u paru, brojevi 11:11…

Patnja Škorpije potpuno je drugačija. Ona se daje bićem celim, ona rizikuje zbog ljubavi. Njena ljubav kida i ona se sama od ljubavi kida. To cepanje između krajnosti njen je put. Ona ili voli do srži ili mrzi. Trećeg nema.

Venera u Škorpiji je neko ko nema granica u igri svojih očekivanja. Ona je poput balerine koja nastavlja svoj ples uprkos svom stravičnom bolu u nozi ili grču u stopalu. Ona nastavlja uprkos svemu i uprkos svima. Uprkos je njena omiljena reč. Ona obožava da prkosi. Provocira, zadirkuje...

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.