HOROSKOP strasti, hedonizma i troškova: šta nam donosi Venera u Ovnu u opoziciji sa Jupiterom u Vagi (do 25. maja 2017. godine)

Vreme je da postavite granice između mogućnosti i uživanja, a evo kakva nas iskušenja očekuju!

Tranzitna Venera iz znaka Ovna je još uvek u opoziciji sa retrogradnim Jupiterom iz znaka Vage (aspekt je bio egzaktan 19. maja, a njegov uticaj osjetimo do 25. maja).

Nedeljni horoskop za period od 21. do 28. maja 2017. godine: sedmica romantičnih osmeha i neočekivane sreće...

Ovaj aspekt možda najbolje dočarava čuvena izjava Marije Antoanete;"Neka jedu kolače!'' Naime, kada su ovoj francuskoj kraljici saopštili da se narod Pariza pobunio jer nema hleba da jede, ona je navodno samo odgovorila: "Ako nemaju hleba, neka jedu kolače!''

Opozicija Venere i Jupitera je aspekt hedonizma, aspekt pretjerivanja u svim životnim oblastima, bilo da je to preterivanje u hrani i piću, preterane emotivne reakcije u partnerskim odnosima ili prekomerno trošenje. Ovo je život posmatran kroz ružičaste naočare, privid bezbrižnosti i balon od sapunice koji će se brzo rasprsnuti.

Ne zaboravite da opozicija u astrologiji uvek predstavlja uticaje drugih ljudi, pa ćete verovatno pod uticajem drugih, u nekom većem društvu, postati malo više raskalašeni, potrošiti više novca nego što želite ili reći drugima više od onog što ste hteli.

Ljubavni horoskop: kakvu nas romantična sudbina očekuje od 15. do 31. maja 2017. godine...

Iako opozicija ova dva benefika nije najgori aspekt koji nas može zadestiti na globalu, ipak pripazite na stanje u svom novčaniku, potrudite se da ne odete u nedozvoljeni minus na kreditnim karticama, ne donosite važne odluke u vezi kupovine, jer ćete verovatno platiti više nego što želite i možete.

Pogotovo obratite pažnju na odnos sa partnerom i sa prijateljima, jer su emocije ( i dobre i loše) u ovom trenutku prenaglašene, pa o bitnim temama razgovarajte iza 25. maja, kada se strasti smire i kada ushićenost splasne.

Astrolog: Miloš Tomić

Miloš Tomić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.