Horoskop - stižu nam veličanstvene životne promene: evo kako od 4. do 7. aprila kosmos menja vaše planove

Horoskop - neverovatna konjukcija Venere i Plutona donosi nam 3 ksomička dana za velike promene!

Konjukcija dve planete znači da se u određenom trenutku nađu na istom stepenu, što će početkom ovog meseca, tačnije od 4. aprila do 7. aprila biti slučaj sa Jupiterom i Plutonom. Ono zbog čega je ovaj događaj posebno važan sa astrološkom aspekta jeste to da se dešava jako retko - na svakih 13 godina, a ove godine nas konjukcija Jupitera i Plutona čeka u 3 navrata. Stoga nije ni čudo što je 2020. jako dramatična godina, i što je značajna prekretnica, kako na ličnom planu tako i na globalnom planu takođe.

U nastavku saznajte detaljnije šta nam donosi konjukcija Jupitera i Plutona u periodu od 4. do 7. aprila i kako će se to odraziti na dešavanja u našem životu.

Ovih 5 horoskopskih znakova očekuje velika sreća dok je Venera u Blizancima: spremite se za kosmički fenomen koji će mnogima doneti radost i ljubavOvih 5 horoskopskih znakova očekuje velika sreća dok je Venera u Blizancima: spremite se za kosmički fenomen koji će mnogima doneti radost i ljubavHoroskop - 5 znakova koji će doživeti emotivni i životni preporod dok je Venera u znaku Blizanaca!

Kao što smo u uvodnom delu napomenuli Jupiter i Pluton će ove godine tri puta biti u liniji poravnjanja: 4. aprila, 30. juna i 12. novembra, što simbolički predstavlja početak, sredinu i kraj jednog ciklusa, koji treba da označava važne promene sa kojima se susrećemo i koje treba da budu bitan zaokret kako na ličnom tako i na globalnom planu. Ono što je sigurno jeste da se ovaj energetski uticaj već oseća od samog kraja marta, i da je važno da ga prepoznamo, kao i da na pravi način razumemo sve što nam se u ovom periodu dešava.

Jupiter i Pluton su suprotne Planete u Sunčevom sistemu- Jupiter je vladar neba, Pluton podzemlja, moći i smrti. Međutim, kada se ove dve planete susretnu stvara se jedna posebna energija, ona koja donosi promene. Pluton označava kao što smo rekli smrt, razaranje, nestajanje, ali isto tako razaranje podrazumeva i novi početak - stvaranje novih temelja, i u tom smislu je prisustvo Jupitera jako važno. Jupiter označava obilje i bogatstvo i na neki način ova planeta osigurava da sve što se započne na novim temeljima, nakon što smo razorili stare građevine, bude prosperitetno i da nam donese uspeh.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.