Horoskop - stiže mračni retrogradni Merkur u Škorpiji: saznajte kakve izazove donosi vašem znaku Zodijaka (do 20. novembra 2019.)

Horoskop za retrogradni Merkur u Škorpiji! Device treba da budu oprezne u komunikaciji, a Lava očekuje otkrivanje rizičnih tajni...

Za retrogradno kretanje Merkura već su uglavnom svi čuli ili osetili na svojoj koži. Merkur je zadužen za misli, komunikaciju, transport, ugovore, pregovore, potpise, kraća putovanja, pošte, trgovinu, kupovinu itd. Ovo je treći retrogradni Merkur u ovoj godini. Ovaj retrogradni Merkur u Škorpiji mnogim osobama daje oštrinu, tajnovitost, sumnjičavost, skeptičnost i mnogo je teško da vas neko ubedi u suprotno mišljenje. Uticaj retrogradnog Merkura je dosta prikazan u vašoj ličnoj natalnoj karti kroz koje polje tranzitira, koje planete pokreće i kakvi su mu aspekti? Ako na vas ne utiče onda možete primetiti kako utiče na ljude oko vas u okruženju.

Horoskop - romantična jesen 2019. godine: saznajte kakva ljubavna sudbina očekuje vaš znak ZodijakaHoroskop - romantična jesen 2019. godine: saznajte kakva ljubavna sudbina očekuje vaš znak ZodijakaBlizance očekuju ozbiljne ljubavi, a Vage su prepuštene strastima i ljubavnim igrama...

Najbolje je sve da završite pre 31. oktobra, ako nešto potpisujete, trgujete, prodajete, kupujete, idete na kraći put itd. Uglavnom ovaj retrogradni Merkur može doneti kašnjenja, lošiju sreću, nesporazume, krađu ili gubitak ličnih stvari, kvarova. Mnoge osobe popravljaju kvarove za vreme retrogradnog Merkura. Najsigurnije je da pripazite za sve što je pod vladavinom Merkura dok on ne krene direktno od 20. novembra možete sve pokrenuti. Dok je retrogradan razmišljajte, planirajte pa tek posle odlučite. Retrogradnost se kreće sa 27 stepena Škorpije do 11 stepena pa će najviše osetiti znaci iz druge i treće dekade bilo kog znaka.

OVAN kod vas će tranzitirati kroz vaše osmo polje što bi trebalo da neke stvari dobro iskomunicirate. Mnogi Ovnovi mogu da imaju svest i pokretanje neke motivacije. Transformacija je gotovo sigurna završetak nekih stvari i nova planiranja. Sada nije vreme da upravljate tuđom imovinom niti da podižete kredit. Ako imate teže aspekte onda može doći do žestoki svađa pa se kontrolišite. Osobe koje se bave politikom treba da budu oprezne kada je komunikacija u pitanju.

BIK kod vas će tranzitirati kroz vaše sedmo polje partnerskih odnosa. Svakako da treba imati svest o ljudima generalno. Mnogi Bikovi sada mogu imati nesporazume. Sada se traži iskrenost i poštenje u vašem braku ili u partnerskim odnosima na poslu. Pojedini Bikovi mogu imati problema u javnosti ili da im neko priča neistinu. Ako imate dosta pozitivan aspekt, onda se mnoge stvari mogu dešavati u javnosti pozitivne dok negativan aspekt nosi gunđanje i svađe pa se primirite.

BLIZANCI kod vas se dešava u vašem šestom polju posla svakodnevni obaveza, zdravlja i kako je to vaš vladar onda trebate dobro paziti na te oblasti. Ne preporučuje se da nešto kupujete što je veće ulaganje novca. Neki teži aspekti mogu da izazovu veliku brigu i stres što može poremetiti vaše zdravlje. Psiha može biti uzburkana i da osećate nemir i nervozu. Uglavnom ovo polje donosi svest o radu koji se bazira većim delom na intelektualni rad.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.