Horoskop - šta vašem znaku poručuje pun Mesec u znaku Jarca: evo na šta treba da usmerite sve snage (od 28. juna 2018. godine)

Magija punog Meseca može da promeni vaše snove i preokrene sudbinu u nepželjenom smeru, a evo kako će uticati pun Mesec u Jarcu na vaš znak Zodijaka!

Jarac je uporan, pouzdan i po pravilu uspešan. Vrlo je teško izbaciti ga iz ravnoteže. Ovaj puni Mesec će sve znakove prosto obasuti sve znakove snažnom voljom i odlučnošću.

OVAN

Ovog meseca svu svoju napetost i bes moći ćete da kanališete u napredak u karijeri. Na polju posla čeka vas radikalan zaokret, a ono što morate da uradite je da se zauzmete za sebe pred nadređenima.

Horoskop za oslobađanje iz vrtloga požude: evo šta nam donosi retrogradni Mars u Vodoliji (do 13. avgusta 2018. godine)Horoskop za oslobađanje iz vrtloga požude: evo šta nam donosi retrogradni Mars u Vodoliji (do 13. avgusta 2018. godine)Retrogradni Mars u znaku Vodolije ne daje izbore, podstiče istinu i daje šansu da se izborimo za svoja načela, a evo kakva nas…

Na šta da se fokusirate u narednom periodu: Karijera, reputacija, odgovornosti, roditeljstvo, nadređeni.

BIK

Ovog punog Meseca očekuje vas zaokret u životnoj filozofiji. Moguće je da će se vaša vera i optimizam naći na iskušenju iz koga ćete izaći sa radikalno promenjenim pogledima na svet oko sebe. Uz to, ukoliko imate neke pravne probleme i procese, ovog meseca će se sve ubrzano odvijati, i to u vašu korist.

Na šta da se fokusirate u narednom periodu: Putovanja, nauka, filozofija, religija, selidba u inostranstvo, sudski procesi.

BLIZANCI

Javiće vam se problemi ukoliko ste u nekom vidu poslovnog ili novčanog partnerstva i sad je prilika da sednete i sa partnerom rešite sve sitne probleme koje zanemarujete. Na kocki će vam biti svi prihodi. Pored toga, imaćete probleme i sa prijateljima. Sve u svemu, ovaj period će iskušavati vašu veru u ljude.

Na šta da se fokusirate u narednom periodu: Zajedničke finansije, zajmovi, porezi, sponzorstva, osiguranja, poslovna i privatna partnerstva.

RAK

Ovaj puni Mesec baciće novu svetlost na vaše veze sa ljudima. Da li iz svojih odnosa od drugih ljudi dobijate ono što vam treba i ono što zaslužujete? Da li ste vi ti koji održavaju tu vezu u životu? Da li vam drugi vraćaju toliko koliko ulažete? Nešto će morati da se menja u vašim odnosima, ali i u karijeri. Pripazite za promenu na sebe i preuzmite odgovornost za sebe.

Na šta da se fokusirate u narednom periodu: Brak, međuljudski odnosi, poslovni odnosi, neprijatelji, konkurencija.

LAV

Ovo je idealan trenutak da se posvetite vežbanju i dijeti, ali i da odete na detaljan sistematski pregled. Imaćete više odgovornosti i posla, a ovo je pogodan trenutak da, ukoliko razmišljate o promeni radnog mesta ili karijere nešto i preduzmete. Ipak, ono na šta treba da se fokusirate u narednom periodu je zdravlje.

Na šta da se fokusirate u narednom periodu: Zdravlje, posao, dnevna rutina, rasporedi, vežbanje, ishrana, sve sitnice koje zapravo život znače.

DEVICA

Moraćete da se suočite sa velikom krizom koju će vam prirediti partner ili dete, ali sve ćete uspešno prebroditi. U narednom periodu moraćete da obezbedite sebi i malo zabave i zadovoljstva umesto da se stalno opterećujete obavezama. Ovih dana radite samo ono što vam prija.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.