Horoskop - šta vašem znaku donosi Venera u Blizancima: evo šta nam astrolozi predviđaju na polju ljubavi, posla i zdravlja do 19. maja

Venera je boginja ljubavi, a kada se ova mistična planeta smesti u znak Blizanaca donosi velika romantična iznenađenja, ostvarenje snova i nova nadanja! Evo šta horoskop predviđa vašem znaku Zodijaka...

Ovan

Venera se nalazi u 3. kući od vašeg Sunca, pa kod vas maksimalno dolazi do izražaja komunikacijska crta Venere u Blizancima. Očekuje vas mnogo komunikacije s drugim ljudima, mnogo više nego inače. Neki poljuljani odnosi bi se mogli obnoviti, ali bez većeg uspeha. Pored komunikacije vezano uz realizaciju ideja, intenziviraće vam se komunikacija sa svim bliskim ljudima, prijateljima, dobrim poznanicima, rođacima, susedima. S obzirom da se ne možete baš pohvaliti darom velike empatije, sada je pravo vreme da se potrudite shvatiti druge i pomoći im. Upamtite - svako od nas ima svoju priču. Da bi vas drugi razumeli, potrebno je da i vi njih razumete i ne osuđujete. Naravno, u ovom periodu mnogi od vas će uživati u tračarenju, što i nije tako loše, u smislu nekih "pražnjenja" ventila. No, pazite da ne preterate.

Ljubavni horoskop za maj 2018. godine: ova 3 znaka očekuju velika romantična iskušanja

Mnoge Ovnove očekuju zanimljiva poznanstva putem društvenih mreža i interneta. Povoljan vam je i period za kupovinu savremenih sredstava komunikacije, kao što su mobilni, kompjuteri, lap-top uređaji, tablet uređaji, i slično. Takođe, jako je povoljno vreme i da rešavate sve ono što se tiče vašeg voznog parka, na primer kupovina novog auta, ili prodaja, renoviranje i adaptacija postojećeg vozila. U slučaju da imate u vidu sklapanje nekog važnog ugovora, samo dobro razmotrite svaku njegovu stavku, konsultujte neko stručno lice, i sve će biti u redu. Ukoliko imate da rešavate neka papirološka pitanja, konačno će vam se "osmehnuti" sreća.

Bik

Finansije su vam sada na dnevnom redu. No to nije niti malo čudno za vas, dragi Bikovi. Prošli period vam nije finansijski bio naklonjen, ali sada se stvari menjaju mnogo na bolje. Naime, Venera vam se nalazi u 2. kući od Sunca, a druga kuća predstavlja materijalne vrednosti i novac. Pružaju vam se sjajne prilike da rešite svoje finansijske izazove, kao i da poboljšate prihode kroz nove radne aktivnosti. Ukoliko imate poteškoća s vraćanjem novca koji vam duguju, sada se angažujte i budite uporni, jer to će uroditi plodom. Možda će i biti odlaganja, ali ishod je pozitivan, što je najvažnije.

Pored toga, Venera u vašoj 2. kući nastavlja hedonističku crtu, posebno što se tiče uživanja u hrani i raznim delicijama. Pazite na kilažu, jer ako preterate možete imati problema sa unutarnjim organima. Na ličnom planu, prolazite kroz fazu velike transformacije i iskorenjivanja svih nagomilanih, duboko potisnutih, neugodnih emocija, što nije lak proces, ali na kraju donosi veliku buđenje. Nakon 19. maja bićete mnogo pozitivnija osoba, koja ima daleko definisanije ciljeve i čvršće stavove.

Blizanci

Venera se nalazi u kući u kojoj je vaše Sunce. Idealno je to za nove poduhvate. Intenzivirajte se vezano uz sve što predstavlja vaše istinske želje i težnje. Ne sumnjam da to i hoćete. Ako ste stariji i uverili su vas kako nemate šta više da tražite od života, znajte da itekako imate. Samo je važno oslušnuti svoje emocije, osvestiti ono što vam predstavlja ugođaj, i držite fokus na tome. Ne obraćajte pažnju na stavove okoline. Možda vas, ukoliko se usmerite ka realizaciji vaših duboko skrivanih potencijala i ciljeva, ta okolina počne gledati čudno. Ali zapitajte se - da li vam oni plaćaju račune? I sve će vam biti jasno kao dan. Zar ne!?

Poruka Venere za ovaj period je - Udahnite život punim plućima, i budite u svakom trenutku svoji. Pored toga, mnoge od vas očekuju vrlo zanimljiva poznanstva sa osobama sa kojima imate mnogo podudarnosti. Ta poznanstva mogu prerasti u snažna prijateljstva i/ili u lepe i skladne emotivne veze. Što se finansija tiče, dolazi do stabilizacije na tom polju, samo je važno iskoreniti sva negativna uverenja u vezi sa novcem, što vama, kao futuristima, nikako ne pada teško.

Rak

Vama se, dragi Rakovi, Venera nalazi u 12. kući. Ova pozicija je idealna za one koji se bave kreativnim poslovima, umetnošću, kao i humanim poslovima. Tu možete očekivati veliku podršku drugih ljudi, i to ljudi koji poseduju stručnost i ideje, te znaju ceniti vaše originalne ideje i poduhvate.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.