Horoskop - šta vam donosi poslednji pun Mesec u ovoj godini: pazite se zamki iluzije i lažne ljubavi (12. decembar 2019.)

Poslednji u ovoj godini - pun Mesec u Blizancima zadaće nam velike zamke!

Poslednji pun Mesec ove godine dogodiće se 12. decembra u 6 sati i 12 minuta u Blizancima.

Na ovom mestu učimo, razmišljamo, govorimo i razmenjujemo svoje ideje sa drugima. Blizanci su simbol naše bliže okoline, rođaka, suseda, transporta, kraćih putovanja, društvenih mreža, komunikacije kao i sredstava koji nam tu komunikaciju omogućuju.

Zato će ovaj pun Mesec mnogima doneti nova iskustva na nekom od navedenih područja. Imamo i priliku shvatiti kako razmišljamo i koliko nam vlastite misli otežavaju ili pak omogućuju ispunjenje planova.

Blizanci su dvojni znak, pa nije isključeno da se nađemo u nekoj dilemi, rastrzani između dve opcije.

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2020. GODINU: detaljna astro prognoza za svaki horoskopski znakVELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2020. GODINU: detaljna astro prognoza za svaki horoskopski znakDetaljna astro prognoza za svaki znak Zodijaka - evo šta nam godišnji horoskop predviđa na polju ljubavi za 2020. godinu!

Javlja se i težnja prema promeni, samo da nije dosadno. Tražimo nešto što će nas podignuti na noge, uzbuditi, odmaknuti od rutine i svakodnevice.

Budući da će ovaj pun Mesec biti postaknut izazovnim uticajem Neptuna stvari se mogu zakomplikovati, postati nejasne, misli zamagliti. Neptun u napetom aspektu donosi bijeg od stvarnosti, osjćaj bespomoćnosti, krivice ili izdaje i preveliku pospanost ili probleme sa nesanicom. On je tajna koja se skriva, neretko i iza laži. On iskrivljuje percepciju stvarnosti i ubacuje nas u iluziju.

Kao da se iz nekog nereda i haosa rađa seme novog.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.