Horoskop - šta u narednim mesecima donosi lunarna eklipsa: evo kome se otvaraju vrata za rešavanje problema

Horoskop za pomračenje punog Meseca - ova lunarna eklipsa čisti sve negativnosti koje su se nakupile u prethodne dve godine! Saznajte šta nam horoskop predviđa...

Totalna lunarna eklipsa (pomračenje Meseca) se desila 21. januara 2019. godine u 6.12h po lokalnom vremenu. Astrološki, desila se na 0* Lava.

Pored toga, ovu eklipsu prati nekoliko zanimljivih karakteristika. Pre svega, znamo da je svaka lunarna eklipsa, u stvari, pun Mesec u blizini Mesečevih čvorova.

Ovaj pun Mesec se naziva "krvavi Mesec" jer je u pitanju totalno pomračenje tj. Zemljina senka u potpunosti zaklanja Mesec, dajući mu "krvavocrvenu" boju. Takođe, ovaj Mesec je takođe i tzv. Supermesec, jer se Mesec nalazi u poziciji najbližoj Zemlji, te je prividno 30% veći i 14% sjajniji. Ovako naglašene karakteristike pojačavaju uticaj Meseca na nas i daju poseban značaj ovoj eklipsi. Krvavi super Mesec nećemo imati ponovo do 2021, tako da će ova eklipsa sigurno ostaviti utisak. Ovo je ujedno i poslednja eklipsa u seriji eklipsi koje padaju na osu Lav/Vodolija.

Horoskop - ova 3 znaka očekuju teškoće u vladavini Vodolije (do 20. februara 2019.)Horoskop - ova 3 znaka očekuju teškoće u vladavini Vodolije (do 20. februara 2019.)Horoskop otkriva koja 3 znaka očekuju rizik, razočaranje i važne životne lekcije tokom vladavine Vodolije...

Ova serija eklipsi je počela u februaru 2017. godine, tako da nam se sad zatvaraju (ili otvaraju!) vrata za rešavanje problema koje vučemo prethodne 2 godine.

Lunarna eklipsa se desila u znaku Lava, te su je najviše osetili oni koji imaju lične planete ili Ascendent u prvoj dekadi fiksnih znakova (Lav, Vodolija, Bik, Škorpija), dok je kod ostalih eklipsa inicijator promene u onom astrološkom polju u koje vam pada znak Lava. Na opštem planu je eklipsa donela poremećen san, prenaglašene emocije, te sitnije zdravstvene probleme.

Ovo je vreme velikog čišćenja! Trenutno su pod udarom prve 3 čakre (korenska, sakralna i solarni pleksus). Verovatno poslednjih dana osećate blagu mučninu, bolove u leđima i da vam neko "izmiče" tlo pod nogama. Moguće je da osećate i blage vrtoglavice, jer svako pomračenje Meseca aktivira i treće oko. Ne brinite se, ovo je samo naznaka da treba da otpustite svu negativnu energiju i loše obrasce, koji su se nakupili tokom prethodne 2 godine.

Kliknite na sliku ispod i saznajte u kojoj se kući vama nalazi lunarna eklipsa!

besplatna natalna karta.jpg U nastavku možete pročitati na koje životne oblasti se odnosi veliko čišćenje koje vam ova eklipsa donosi. Zapamtite da je čišćenje proces i da se ne desava samo u 2-3 dana oko samog pomračenja, već može potrajati i nekoliko meseci, sve do narednog pomračenja.

Ako se eklipsa nađe u:

1. kući ili na nat. Suncu: promene na zdravstvenom planu, moguće intervencije, osetljiv nervni sistem. Važan preokret vezan za mušku figuru u vašem životu (otac, muž…)

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.