Horoskop - šta odeća koju nosite otkriva o vama: evo kako se oblače Škorpija i Jarac

Odećom pokazujemo kako se osećamo. Naš stil pokazuje i svetu koliko smo uspešni ili se osećamo uspešno kao i koliko samopouzdanja imamo. Odeća koja pokazuje uspeh je glavno sredstvo dokazivanja Škorpija i Jarčeva.

Škorpja i Jarac odećom vole da pokažu svoj društveni status, da ostave utisak ugledne i moćne osobe. Skloni su klasičnom stilu pa su formalni i u opuštenim prilikama, čak i na godišnjem odmoru.

Oni savršeno znaju da manje znači više. Klasična jednobojna košulja sa dizajnerskim jeansom, klasičnim pantalonama ili suknjom te najfinijim kožnim cipelama – i za žene i za muškarce je nepogrešiv izbor. Skupim detaljem poput sata ili torbe će ostaviti snažan utisak. Uvek besprekorno uredne odeće, ne žele da budu upadljivi, ali uspevaju da impresioniraju svojom jednostavnom elegancijom.

Horoskop otkriva kome jesen donosi sreću: ova 3 znaka čeka uspeh na svim poljimaHoroskop otkriva kome jesen donosi sreću: ova 3 znaka čeka uspeh na svim poljimaHoroskop otkriva ko je magnet za ljubav i poslovni uspeh tokom jeseni u 2018. godini!

Radije imaju jedan, ali vredan i trajan komad odeće nego mnogo bezvrednih komada. Moda je uvek u funkciji pokazivanja uspeha i učvršćuje im samopouzdanje. Jarac i Škorpija se vrlo dobro osećaju u crnom, a Škorpija ima poseban dar da odećom istakne svoju zavodljivost. Kada žele da ostvare neki poseban cilj, neće bežati od izazovnije odeće, uske haljine malo dubljeg izreza, visokih potpetica, crvenog ruža ili odela krojenog po meri.

Premda nisu skloni jeftinoj odeći, pravi su stručnjaci za rasprodaje, pronaći će maksimalan kvalitet po najmanjoj ceni. Utelovljenje su klasičnog stila koji poručuje koliko su uspešni.

Izvor: Sensa

Senka Ljubić

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.