Horoskop - šta nas očekuje u narednih 10 dana: saznajte šta vašem znaku donosi Venera u Strelcu

Horoskop za Veneru u znaku Strelca - saznajte šta vaš znak Zodijaka očekujen apolju ljubavi, posla i zdravlja do 3. februara 2019. godine!

Ova Venera u Strelcu nije kao svaka dok se nalazi u ovom znaku. Zašto? Jer se nalazi u konjunkciji sa Jupiterom. Sada su se dve najsrećnije planeta našla u dodiru. Ovakva fantastična Venera u Strelcu delovaće do 3. februara 2019. godine.

OVAN

S obzirom da je Venera u vatrenom Strelcu, zajedno sa Lavovima i Strelčevima spadate u kategoriju ljudi koji će najviše osetiti njen blagotvoran i srećan uticaj u ovom periodu. Kako je u vašem 9. polju, doneće vam izraženi optimizam, ali i težnju ka višim spoznajama. Sada je prava prilika da se posvetite obrazovanju i ličnom ili duhovnom razvoju. Ukoliko je na bilo koji način u vašem životu aktualna tematika insotranstva ili putovanja, onda tu možete očekivati zaista sjajna iskustva i događaje. Mnogima stoji ljubavno poznanstvo kroz inostranstvo – na putu ili putem društvenih mreža sa osobom koja živi u inostranstvu. Veliki uspeh očekuje sve vas koji pohađate određeni edukacijski program. Ako ste student, sreća će vam definitivno biti naklonjena, samo je važno da radite na jačanju vere u sreću. Ako spadate u grupu onih, kojima je život postao monoton, onda je odlazak na neko putovanje ili čitanje knjiga prava stvar za vas, mada zbog naglašene vatre, odlazak u inostranstvo bi bio za nijansu bolji potez.

Mesečni horoskop za februar 2019. godine: kako da pronđemo ljubav dok je Merkur u RibamaMesečni horoskop za februar 2019. godine: kako da pronđemo ljubav dok je Merkur u RibamaMesečni horoskop - u februaru nas očekuje puno zazova i prepreka, a najveće tajne će otkriti pun Mesec u znaku Device!

BIK

Iako je vaša vladarka Venera, zbog toga što se znak Bika i znak Strelca međusobno ne vide, u ovom periodu Venera vam neće dati neku veću sreću. Ali biće lep period za pozitivno rešavanje nekih, značajnih stvari, kao što su krediti, ostavinske rasprave, vraćanje dugova. Samo se značajnije fokusirajte na ta područja. I, ako se sve ne reši u ovom periodu, ne očajavajte, rešiće se prilično brzo. Pored toga, 8. kuća je kuća transformacije, pa se preporuča da poradite na potisnutim negativnim emocijama. Ako se osećate loše, zbog nečijih loših postupaka, distancirajte se od te osobe, i usmerite se na ono što vam predstavlja istinsko zadovoljstvo. Od velike pomoći vam može biti pisanje o tome, šta vas muči, ali da u tom pisanju budete maksimalno iskreni. U slučaju da ste povređeni u ljubavnom odnosu, sada je vreme da dobro preispitate namere druge strane, kao i vaš odnos, kako bi došli do spoznaje, šta i kako dalje. Mada, mnogi problematični odnosi će se baš u ovom periodu završiti, što će vam doneti ogromno olakšanje.

BLIZANCI

Venera se nalazi u znaku preko puta vašeg i u kući preko puta vaše. Akcent će biti na međuljudskim odnosima. U ovom periodu ćete steći značajna poznanstva, a s obzirom na komunikativnost i otvorenost, koje krase vaš znak, može biti i zaista puno novih poznanstava. Odlično je za sve vidove partnerstva. Što se tiče posla, komunikacije sa novim ljudima iz poslovnog sveta i novi poslovni odnosi, svakako će doprineti ekspanziji u vašem poslu. U poslu ćete delovati entuzijastično i odlučno, pa će se vaši mišljenje i reči poprilično ceniti. Mnogi ćete ostvariti veći publicitet u poslu, kojim se bavite. Sjajno je za prezentovanje novih ideja, koncepata, izuma, i slično. Ako ste javna ličnost, sjajne su prilike da uradite i predstavite nešto, što će vam doneti još veći publicitet, još veću popularnost, još bolji status.

Kada govorimo o poslu, uspeha ćete imati i vezano uz sve vidove trgovine. Što se tiče ljubavi, ako ste slobodni, vaš ljubavni status bi se vrlo lako mogao promeniti. Osoba, sa kojom budete uspostavili dublju ljubavnu komunikaciji zračiće posebnom energijom, poseduje izražen šarm i elokventnost. Kako je Venera u Strelcu, gotovo je sigurno da se radi o osobi, koja nije iz vašeg mesta, a možda je i iz druge države. Kako je Venera vladar 12. kuće, kuće tajnog, mističnog i skrivenog u 7. kući, vaša veza će početi, u određenoj meri, skriveno od očiju javnosti. Ova pozicija ujedno znači i da će mnogi od vas ući u tajnu vezu. Ono što je još karakteristično za vezu, u koju budete ušli, to je velika doza zanosa. Ako ste u stabilnoj vezi ili u stabilnom braku, očekujte pozitivno iznenađenje ili čitav niz pozitivnih iznenađenja od strane partnera. A ako ste u problematičnom odnosu, isti se može poboljšati, ali sve više naginjete ka prekidu, što biste trebalo učiniti najkasnije do marta meseca. Pored navedenog, ovaj period je jako dobar za sve vidove kreativnog delovanja, pa se maksimalno usredsredite na buđenje svoje kreativne strane.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.