Horoskop - šta nam večeras donosi mlad Mesec u Vodoliji: evo šta treba da uradite za blistavu budućnost

Horoskop otkriva tajne mladog Meseca u znaku Vodolije - evo kako će uticati na naš život, ljubav i odluke!

Ovaj mlad Mesec koji će se dogoditi oko 22 časa i 4 minute, 4. februara, zauzeće prostor Vodolije, naše mesto nadanja, snova, prijateljstva, mesto na kojem se spajamo i povezujemo s drugima sa namerom i željom da ostvarimo ciljeve koje smo zacrtali.

Mlad Mesec ima u sebi mnogo idealizma, želje da popravi stvari, učini ih dobrima i za sebe i za druge. On je promotor novih ideja kojima širi ravnopravnost, humanizam i originalne poglede na ono što se događa.

Mesečna anđeoska prognoza: zašto krajem februara treba da budemo oprezniMesečna anđeoska prognoza: zašto krajem februara treba da budemo oprezniMesečne poruke i upozorenja anđela - evo kako nam Univerzum daje vetar u leđa!

Možda u narednih mesec dana sretnete, upoznate ljude koji će biti značajni za vašu budućnost.

Dolaze i neka nova saznanja i događaji u vaše prijateljsko okruženje. Prijatelji vam sada mogu biti od velike pomoći. Ali isto tako i razlog za nemir ili preispitivanje, naročito ako u svom okruženju imate osoba s kojima ne možete pronaći zajednički jezik.

U blizini mladog Meseca naći će se Merkur, pa će komunikacija i ono što izgovaramo biti od presudne važnosti u ostvarenju planova, ali i u razvoju budućih događanja.

Možete li razmišljati izvan poznatih okvira?

Smete li zakoračiti u nepoznato?

Saznajte u kojem horoskopskom znaku vam se nalazi Saturn (ASTRO TABELA)Saznajte u kojem horoskopskom znaku vam se nalazi Saturn (ASTRO TABELA)U zavisnosti od toga u kom znaku vam se nalazi Saturn, u kriznim situacijama ispoljavate skrivene sposobnosti. Saznajte u kom…

Usudite li se da tražite podršku kada vam ona zatreba?

Znate li primiti nesebično pruženu ljubav, pomoć, uslugu, bez da se osećate dužni da uzvratite?

Razmišljajte manje emotivno o onome što se odvija, sada će vam objektivan pogled biti više nego koristan.

Možete li se odvojiti od zavisničkih odnosa, destruktivnih postupaka ili od onih odnosa u kojem osećate da ne postoji ravnopravnost i poštivanje različitosti?

Ako smanjite emotivni utisak, dobićete jasniji uvid o onome što vas zanima.

Budite slobodni reći, misliti, postupati. Najviše ćete dobiti i postići ako dopustite da budete svoji, bez obzira na to što to u tom trenutku vremena i prostora značilo. Samo budite svoji. Izgovarajte, radite, postupajte, ne zamarajući se time što će drugi misliti i reći o tome.

Astrolog: Julijana Oremović

Julijana Oremović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.