Horoskop - šta nam novo donosi energija mladog Meseca u Raku: napokon imamo šansu da ostvarimo brojne planove

Od intezivne i rizične energije do darova: šta nam sve donosi magičan mlad Mesec u znaku Raka!

Poslednji put smo se sa energijom mladog Meseca susreli 21. juna kada smo istovremeno imali i solarno pomračenje, a sledeći mlad Mesec očekuje nas 20. jula, piše Lovesensa.

Julski mlad Mesec neće imati tako intezivnu energiju kao u svojoj prethodnoj mladoj fazi, ali njegova pozicija u zaku Raka pomaže nam da postanemo svesniji verovanja koja nas sprečavaju da dosegnemo svoj istinski potencijal.

Češće nego što mislimo, mi smo sami sebi veliak prepreka na putu ostvarenja. Male navike i neprijatna osećanja, poput straha, sumnje koja ispituje svaki naš korak, sve to može značajno kontrolisati naš život. Prvenstveno ograničavaju naš um, pa nas same.

Kako da izračunate broj svog BRAKA i saznate ljubavnu sudbinu: numerologija otkriva najveće slabosti i rizik u donosu sa partneromKako da izračunate broj svog BRAKA i saznate ljubavnu sudbinu: numerologija otkriva najveće slabosti i rizik u donosu sa partneromNumerologija braka i ljubavi - saznajte koje su najveće slabosti u odnosu sa partnerom!

Ženska energija mladog Meseca u znaku Raka pomaže nam da probnađemo ravnotežu. Kada se uskladimo sa svojim istinskim JA, uspećemo da aktiviramo našu unutrašnju moć i uživamo u svakom trenutku.

Tek tada ćemo prestati da brinemo zbog stvari koje su izvan naše kontrole i fokusiramo se na prave vrednosti, aktivnosti i planove. Ali, da biste postigli to savršenos tanje balansa, prvenstveno morate se oslobodite ega.

Jedan od razloga zašto će se ovaj Mesec u Raku biti prilično restriktivan jeste položaj Saturn, direktno nasuprot mladog Meseca.

Satrun je trenutno u retrogradnoj fazi u znaku Jarac, ali kako se mlad Mesec približava, njegova snaga biće intezivnija.

Ovaj period nas podstiče da razmišljamo i pronađemo način da uzemljenje. Razmislite o načinima na koje možete postati odgovorniji za svoj život.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.