Horoskop - šta nam nebo donosi u februaru 2020. godine: čuvajte se retrogradnog Merkura

Horoskop - evo kako će planete zavladati našom sudbinom u februaru 2020. godine!

Februar 2020. godine ima 29 dana, a prema numerolozima broj koji će vladati ovim mesecom je osmica, piše Lovesensa.

Broj 8 predstavlja mudrost, osećaj za balans i potencijal, pa će nakon januara februar doneti osveženu i divnu energiju.

Evo kakvi aspekti na nebu nas očekuju tokom februara 2020. godine:

Pun Mesec u Lavu 8. februara

Januarsko pomračenje punog Meseca prošlo je burno, a ovoga puta stiže novi i olakšani uticaj Meseca. Imaćemo više samopouzdanja i razumećemo zašto nam se neke stvari događaju na životnoj stazi. Sve što započnete u ovom periodu, doneće blagodeti, a najveće ploidove svog rada možete očekivati u avgustu. Prošlost počinje da se pročišćava, pa ćete dobiti zasluge i za sva dobra dela koja ste nekada učinili.

Mesečni ljubavni horoskop za februar 2020. godine: astro prognoza za slobodna i zauzeta srcaMesečni ljubavni horoskop za februar 2020. godine: astro prognoza za slobodna i zauzeta srcaVeliki mesečni ljubavni horoskop - saznajte šta vaš znak očekuje u ljubavi do kraja februara!

Mars prelazi u znak Jarca 16. februara

Zemljana energija donosi jedan otežan period i biće nam potrebno dosta motivacije. Najvažnije će biti kako posmatrate stvari i da li u sebi imate optimizma. Napravite pauzu kad god vam je potrebno i pokušajte da probudite inspiraciju u sebi uvek kada dođe do određenog problema.

Mars u Jarcu podržaće vaše ambicije, ali morate biti taktični kada koristite njegovu energiju. Budite naročlito oprezni jer se uskoro približavamo i retrogradnom Merkuru.

Retrogradni Merkur od 18. februara do 10. marta

Ovaj retrogradni Merkur biće u znaku Riba, a krajem februara ulazimo i u vladavinu ovog znaka. To znači da će emocije biti pojačane i uticaće na svaki aspekt našeg života. Zato sporije pravite velike korake.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.